Sponsored By Huawei

Το νέο HUAWEI Sound Joy έχει 26 ώρες μπαταρία για να μη σταματάτε να παρτάρετε

Και ήχο σε συνεργασία με την Devialet
30 Μαρτίου 2022 18:00
Το νέο HUAWEI Sound Joy έχει 26 ώρες μπαταρία για να μη σταματάτε να παρτάρετε

Η HUAWEI μετά τα ασύρματα ακουστικά μπαίνει και στο χώρο των Bluetooth ηχείων και μάλιστα αρκετά δυναμικά. Το νέο Bluetooth ηχείο Sound Joy είναι έτοιμο να κρατήσει τη διάθεσή σας ψηλά για μία ολόκληρη μέρα είτε παρτάρετε είτε απολαμβάνετε μία περιπέτεια. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Το Sound Joy προσφέρεται σε δύο όμορφα και διακριτικά χρώματα, Obsidian Black και Spruce Green. Έχει μία συμπαγή αίσθηση που προσφέρει μία ασφάλεια στις πτώσεις και το 3D υφασμάτινο περίβλημα είναι κάτι που δίνει μεγαλύτερη αξία στην ποιότητα κατασκευής του. Διαθέτει ένα πολύχρωμο φωτεινό δακτύλιο για να καταλαβαίνετε το επίπεδο της έντασης ή τη στάθμη της μπαταρίας. Συνοδεύεται επίσης από λουράκι για τη μεταφορά του, χωράει στη θέση του παγουριού του ποδηλάτου και διαθέτει πιστοποίηση IP67 επιτρέποντάς σας να κυκλοφορείτε με αυτό μέσα στη βροχή ή να μην ανησυχήσετε αν πέσει σε νερό. Στην καθημερινότητα η μεταφορά του είναι παιχνιδάκι και οι επιδόσεις του δεν αλλάζουν είτε το τοποθετήσετε οριζόντια σε μία επιφάνεια, είτε όρθιο. Μόνο φροντίστε στην όρθια θέση να στηρίζεται στην πλαστική βάση του για να υπάρχει περιθώριο να φεύγει ο αέρας από το μπάσο και να μπορείτε να βλέπετε από πάνω τη φωτεινή ροδέλα του.

Στον τομέα του ήχου τώρα, διαθέτει ένα σύστημα ηχείων που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Devialet και φτάνει τα 79dBA στα 2 μέτρα απόσταση. Μάλιστα η DevialetSAM τεχνολογία ευθυγραμμίζει το σήμα και την έξοδο της ακουστικής πίεσης. Διαθέτει δυνατά μπάσα πλήρους συχνότητας που δεν μπουκώνουν και μελωδικά πρίμα από τα υψηλής συχνότητας ηχεία.

Το κύριο ηχείο των 20W έχει διάφραγμα από ανθρακονήματα για να βοηθήσει τις συχνότητες των μπάσων έως 50Hz να αντηχούν καλύτερα. Το tweeter των 10W προσφέρει υψηλή ευκρίνεια σε υψηλή ένταση και με το μεταξωτό θόλο προσφέρει συχνότητες έως και 20kHz. Το διπλό push-push παθητικό ηχείο ενισχύει τις χαμηλές συχνότητες προσφέροντας καθαρό ήχο με χαμηλό θόρυβο σε υψηλές εντάσεις.

Στην πράξη τώρα, ο ήχος είναι πλούσιος και βαθύς, άκρως εντυπωσιακός για το μέγεθός του. Αυτό που κάνει εντύπωση και το ξεχωρίζει από τα περισσότερα της κατηγορίας είναι πως σε πλήρη ένταση ο ήχος δεν παραμορφώνεται και το μπάσο παραμένει καθαρό χωρίς τριξίματα.

Στον τομέα της συνδεσιμότητας το Sound Joy διαπρέπει. Διαθέτει Bluetooth 5.2 για καλύτερη ποιότητα ήχου, χαμηλότερη κατανάλωση μπαταρίας και μικρότερη καθυστέρηση στη μετάδοσή του. Αν διαθέτετε δύο ηχεία μπορείτε να τα ανακινήσετε για να συνδεθούν μεταξύ τους και να λειτουργήσουν ως stereo. Μπορείτε επίσης να αγγίξετε την Android συσκευή σας που διαθέτει NFC στο ηχείο για άμεση αναπαραγωγή. Αν διαθέτετε HUAWEI smartphone ή tablet ή ακόμα και HUAWEI laptop, η λειτουργία Auto-discovery θα εμφανίσει άμεσα το ηχείο για σύνδεση απλά φέρνοντάς το σε κοντινή απόσταση. Μπορείτε να συνδέσετε ακόμα και το smartwatch σας και να αναπαράγετε μουσική από εκεί.

Χωρίς αμφιβολία όμως, το πιο δυνατό σημείο του Sound Joy είναι η μπαταρία του. Με 8.800mAh υπόσχεται 26 ώρες συνεχόμενης αναπαραγωγής μουσικής μέσω Bluetooth, κάτι που πραγματικά σας απελευθερώνει στις δραστηριότητές σας. Ακόμα και στη φόρτιση όμως δε χρειάζεται να περιμένετε με τις ώρες να γεμίσει η τεράστια μπαταρία του, αφού η γρήγορη φόρτιση των 40W επιτρέπει μία ώρα αναπαραγωγής με 10 λεπτά φόρτιση. Πραγματικά δεν υπάρχει περίπτωση να σας εγκαταλείψει μέσα στη μέρα αν ξεκινήσει με γεμάτη μπαταρία.

Είτε θέλετε δυνατή μουσική να συνοδεύει τις μοναχικές σας δραστηριότητες όπως ποδήλατο με τις ώρες, ψάρεμα ή οποιαδήποτε εξωτερική δραστηριότητα, είτε θέλετε η μουσική να συνοδεύσει την παρέα σας σε μία βόλτα μακριά από την πόλη, σε ένα μπάρμπεκιου ή οπουδήποτε είστε μακριά από πρίζες και θέλετε να ακούσετε μουσική, το HUAWEI Sound Joy δε θα σας απογοητεύσει. Ακόμα και στο σπίτι σας όμως μπορείτε να έχετε άμεσα ένα δυνατό stereo ηχοσύστημα με δύο ηχεία για τις αγαπημένες σας ταινίες και σειρές. Η φορητότητα και οι ακουστικές του επιδόσεις σε συνδυασμό με την τεράστια διάρκεια μπαταρίας μπορεί να ικανοποιήσει τον καθένα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei, για εύκολες και γρήγορες αγορές το ηλεκτρονικό κατάστημα https://www.huaweistore.gr ή τα παρακάτω links: Facebook: HuaweimobileGR και Instagram: huaweimobilegr.