Το ρομποτάκι του Android μπαίνει στην F1 της McLaren (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Και ο Chrome στους τροχούς της
19 Μαρτίου 2022 10:05
Το ρομποτάκι του Android μπαίνει στην F1 της McLaren (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η Google έκλεισε μία πολυετή συμφωνία με την McLaren και η φετινή Formula 1 MCL36 που θα οδηγείται από τους Lando Norris και Daniel Ricciardo, θα φέρει τα χρώματα της Google. Συγκεκριμένα το Android logo θα εμφανίζεται στο κάλυμμα του κινητήρα, ενώ τα χρώματα του Chrome θα διακοσμήσουν τους 18ιντσους τροχούς. Το branding της Google θα το δούμε και στις στολές και κράνη των πιλότων, καθώς και στο υπ’αριθμόν 58 McLaren MX Extreme E, στους οδηγούς και στις ομάδες τους.

Είμαστε απόλυτα ενθουσιασμένοι και περήφανοι που καλωσορίζουμε την Google στην οικογένεια της McLaren Racing. Η Google είναι ένας παγκόσμιος ηγέτης στην τεχνολογία και έχει υπάρξει ένας μοναδικός καινοτόμος στη σύνδεση των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Ενσωματώνοντας πλατφόρμες όπως Android και Chrome στις επιχειρήσεις μας, η ομάδα μας θα υποστηριχτεί καλύτερα για να επικεντρωθεί στις επιδόσεις της οδήγησης. Ανυπομονούμε για μία ενθουσιώδη συνεργασία που επεκτείνεται στην Formula 1 και στην Extreme E. – Zak Brown, CEO McLaren Racing

Το 2020 η McLaren ολοκλήρωσε τη συνεργασία της με την OnePlus η οποία παρήγαγε αρκετές εκδόσεις των ναυαρχίδων της σε μαύρο και πορτοκαλί χρωματισμό, με την ονομασία της McLaren. Δεν υπάρχει πληροφόρηση όμως πως κάτι αντίστοιχο θα γίνει τώρα για τα Pixel τηλέφωνα.

Η McLaren Racing αντιπροσωπεύει ό,τι καλύτερο υπάρχει στην πίστα που να αφορά επιδόσεις, συμπερίληψη και βιωσιμότητα και αυτές τις αξίες τις μοιραζόμαστε στην Google. Φέρνουμε περισσότερη καινοτομία στις πλατφόρμες όπως Android και Chrome και τις συνδέουμε με άλλες υπηρεσίες Google για να βελτιστοποιήσουμε τις επιδόσεις της McLaren τη μέρα του αγώνα. – Nicholas Drake, Αντιπρόεδρος Marketing, Google

Η McLaren θα χρησιμοποιήσει “5G Android συσκευές και Chrome browser σε όλες τις επιχειρήσεις της κατά τη διάρκεια προπονήσεων, προκριματικών και αγώνων για να υποστηρίξει τους οδηγούς και την ομάδα, με το στόχο βελτίωσης των επιδόσεων στην πίστα”.