ΕΠΙΣΗΜΟ: Αυτή είναι η τιμή των Xiaomi 12 στην Ευρώπη  

Αποκαλύφθηκε επίσημα εχθές

ΕΠΙΣΗΜΟ: Αυτή είναι η τιμή των Xiaomi 12 στην Ευρώπη

Τα Xiaomi 12 βρίσκονται διαθέσιμα στην κινεζική αγορά από τον περασμένο Δεκέμβριο και πλέον η εταιρία είναι πανέτοιμη να τα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη, την Αφρική και σε άλλες περιοχές παγκοσμίως.

Πριν μερικές ημέρες σας ενημερώσαμε με σχετική είδηση για τις τιμές που θα έχουν, αλλά εχθές, μέσα από το επίσημο event της Xiaomi, μάθαμε ακριβώς πόσο θα κοστίζουν στα μέρη μας. Αρχικά, η top συσκευή, το Xiaomi 12 Pro θα ξεκινάει στα €1000 για το μοντέλο των 8GB RAM και 256GB αποθηκευτικό χώρο. Μάλιστα, θα έρθει και σε μεγαλύτερη έκδοση αυτό το τηλέφωνο που θα έχει στο εσωτερικό του 12GB RAM και 256GB στον αποθηκευτικό χώρο, αλλά δεν έγινε γνωστή η τιμή αυτής της έκδοσης.

Ωστόσο, αν θέλετε να προβείτε σε αγορά του “απλού” Xiaomi 12, η τιμή του θα ανέρχεται στα €800 για την έκδοση των 8GB και 128GB στον αποθηκευτικό χώρο. Αυτό το τηλέφωνο θα δει ακόμη δύο εκδόσεις με 8/258GB και 12/256GB, χωρίς να γνωρίζουμε επίσης την τιμή τους.

Το πιο μικρό μοντέλο είναι το Xiaomi 12X που έρχεται με τον Snapdragon 870 αντί για τον Snapdragon 8 Gen 1 που έχουν τα υπόλοιπα και γι’ αυτό το λόγο κοστίζει €100 λιγότερα από το 12, δηλαδή €700 για την έκδοση των 8/128GB. Και στα τρία μοντέλα θα μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τρία χρώματα γκρι, μοβ και μπλε.

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Ροη ειδησεων