Η Microsoft θα παρουσιάσει το «μέλλον του υβριδικού μοντέλου εργασίας» στις 5 Απριλίου

Η εταιρία οραματίζεται το γραφείο μετά την πανδημία
15 Μαρτίου 2022 22:00
Η Microsoft θα παρουσιάσει το «μέλλον του υβριδικού μοντέλου εργασίας» στις 5 Απριλίου

Πέρυσι το καλοκαίρι η Microsoft αποκάλυψε και επίσημα τα Windows 11, τα οποία κυκλοφόρησαν λίγους μήνες αργότερα, τον Οκτώβριο. Τώρα, η εταιρία προγραμμάτισε το επόμενο Windows event της, το οποίο υπόσχεται πως θα παρουσιάσει το «μέλλον του υβριδικού μοντέλου εργασίας», φυσικά αξιοποιώντας το δημοφιλές λειτουργικό σύστημα.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το event της εταιρίας έχει δρομολογηθεί για τις 5 Απριλίου στις 5:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδος) και φυσικά την παρουσίαση έχει αναλάβει ο επικεφαλής του τμήματος Panos Panay, γνωστός στον τεχνολογικό κόσμο για τα διάφορα Surface προϊόντα.

Για την ώρα δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες σχετικά με το τι ακριβώς σκοπεύει να παρουσιάσει η Microsoft, αλλά πιθανότατα πρόκειται για ένα event που αφορά κυρίως τους εργαζομένους και τις επιχειρήσεις και όχι τόσο το ευρύ καταναλωτικό κοινό.

Συγκεκριμένα, καθώς ολοένα και περισσότερες χώρες αποσύρουν σταδιακά τα μέτρα τους για την πανδημία, άλλοι εργαζόμενοι βρίσκονται στα γραφεία και άλλοι εξακολουθούν να συνεισφέρουν από το σπίτι. Η Microsoft, λοιπόν, ενδεχομένως έχει ετοιμάσει νέα χαρακτηριστικά ασφάλειας, παραγωγικότητας και διαχείρισης για της 365 σουίτα της και το Microsoft Teams για τη νέα αυτή υβριδική πραγματικότητα.

Όπως και να ‘χει, μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για όλες τις ανακοινώσεις.