Έρχεται μία σημαντική αλλαγή στον File Explorer των Windows 11

Που τη ζητούσαν χρόνια οι χρήστες
10 Μαρτίου 2022 08:55
Έρχεται μία σημαντική αλλαγή στον File Explorer των Windows 11

Όταν σερφάρετε στο internet με τον browser σας έχετε την επιλογή να ανοίξετε πολλαπλές καρτέλες αντί για πολλά παράθυρα, διευκολύνοντας έτσι την πλοήγησή σας. Η πλοήγηση στα αρχεία του υπολογιστή όμως δεν είναι το ίδιο εύκολη αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει στα Windows 11. Ο γνωστός Windows Insider Rafael Rivera αποκάλυψε μέσω Twitter πως η Microsoft ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα νέο χαρακτηριστικό στο λειτουργικό σύστημα το οποίο θα εισάγει τις καρτέλες στον File Explorer.

Όπως και με τον browser έτσι και με το file explorer, θα μπορείτε να ανοίγετε πολλαπλές καρτέλες από διαφορετικούς φακέλους του υπολογιστή στο ίδιο παράθυρο.

Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό είναι μία απαίτηση των χρηστών εδώ και πολλά χρόνια και φαίνεται πως η Microsoft επιτέλους τους άκουσε. Δεν έχει ανακοινώσει βέβαια τίποτα επίσημα ακόμα και όπως σημειώνει το Windows Central, το χαρακτηριστικό είναι διαθέσιμο μόνο στο Dev Channel, κάτι που σημαίνει πως η Microsoft μπορεί να το ακυρώσει αν επιθυμεί πριν κυκλοφορήσει το επόμενο update.