Το νέο iPad Air είναι επίσημο και έρχεται με τον πανίσχυρο M1 επεξεργαστή

Η Apple αναβαθμίζει την δημοφιλής σειράς από tablets της
08 Μαρτίου 2022 21:16
Το νέο iPad Air είναι επίσημο και έρχεται με τον πανίσχυρο M1 επεξεργαστή

Τελικά οι φήμες επαληθεύτηκαν και κατά τη διάρκεια του ‘Peek Performance’ event της, η Apple παρουσίασε τη νέα γενιά των iPad Air tablets.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η Apple χαρακτηρίζει το νέο iPad Air ως το πιο ευέλικτο και ισχυρό που έχει δημιουργήσει μέχρι τώρα. Όλα αυτά τα οφείλει στο νέο του επεξεργαστή, τον πανίσχυρο Apple M1 που υπόσχεται ένα γιγαντιαίο άλμα απόδοσης.

Πέρα από τον αναβαθμισμένο επεξεργαστή όμως, το νέο iPad Air φέρνει και άλλες αλαλγές. Μια απ’ αυτές είναι η νέα Ultra Wide μπροστινή κάμερα των 12 MP με το Center Stage, η οποία μπορεί να προσφέρει μια πιο φυσική εμπειρία για βίντεο κλήσεις, αφού κάνει αυτόματα zoom-in ή zoom-out ανάλογα το πόσα άτομα βρίσκονται στο πλάνο.

Παράλληλα, και η συνδεσιμότητα της συσκευής έχει αναβαθμιστεί, αφού πλέον το iPad Air είναι εξοπλισμένο με USB-C θύρα για έως και 2 φορές υψηλότερες ταχύτητες μεταφοράς , ενώ τα μοντέλα με ασύρματη δικτύωση είναι πλέον ικανά να εκμεταλλευτούν τα σύγχρονα 5G δίκτυα.

Το νέο iPad Air θα φτάσει στα ράφια των καταστημάτων στις 18 Μαρτίου, με τιμή που ξεκινά από τα $599 για το βασικό μοντέλο στις ΗΠΑ και από τα $749 για τα Wi-Fi + Cellular μοντέλα. Τα διαθέσιμα χρώματα θα είναι τα: “space gray”, “starlight”, ροζ, μωβ και ένα νέο μπλε.