Αυτό είναι το πρώτο NFT της Lamborghini – Δείτε την εικόνα που θα πουλήσει

Η πασίγνωστη κατασκευάστρια σπορ αυτοκινήτων
28 Ιανουαρίου 2022 17:30
Αυτό είναι το πρώτο NFT της Lamborghini – Δείτε την εικόνα που θα πουλήσει

Πέρα από τις προσπάθειες που κάνει τώρα τελευταία στην αγορά των ηλεκτρικών και υβριδικών αυτοκινήτων, η Lamborghini θα υιοθετήσει τώρα άλλη μια σύγχρονη τεχνολογία. Όχι δε θα αρχίσει να δέχεται πληρωμές με κρυπτονομίσματα όπως κάνει για ορισμένα της προϊόντα η Tesla, αλλά ετοιμάζεται να κάνει τα πρώτα της βήματα στην αγορά των NFTs.

Συγκεκριμένα, η πασίγνωστη κατασκευάστρια σπορ αυτοκινήτων από την Ιταλία, ανακοίνωσε πως ετοιμάζει δημοπρασίες για μια σειράς από NFTs, τα οποία σχεδίασε ο Ελβετός καλλιτέχνης Fabian Oefner.

Συνολικά, η Lamborghini θα κυκλοφορήσει πέντε NFTs με θέμα το διάστημα και το πρώτο από αυτά έχει αποκαλυφθεί ήδη. Η εικόνα που σχεδίασε ο Oefner δείχνει μια Lamborghini που έχει αρχίσει να διασπάσαι στα βασικά της εξαρτήματα, καθώς εκτοξεύεται στο κενό του διαστήματος. Πρόκειται για ένα πιο σοβαρό σχέδιο που απέχει αρκετά από τα περισσότερα NFTs που έχουν καρτουνίστικη αισθητική, όπως τα περίφημα Bored Apes για παράδειγμα.

Η δημοπρασία του θα ξεκινήσει με τιμή $100 στη διεύθυνση nft.lamborghini.com την 1η Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθεί 75 ώρες και 50 λεπτά μετά, δηλαδή ακριβώς όσο χρειάστηκε το Apollo 11 για να φύγει από τη Γη και να μπει στην τροχιά της Σελήνης.

Το πρώτο NFT της Lamborghini:

Αξίζει να σημειωθεί πως στο πλαίσιο του διαστημικού αυτού θέματος, η Lamborghini θα πουλήσει επίσης μερικά ζευγάρια από κλειδιά της, τα οποία η εταιρία έστειλε στο διάστημα και συγκεκριμένα στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό το 2020.