ΕΠΙΣΗΜΟ: Μάθαμε την ημερομηνία για το Unpacked event της Samsung! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι νέες συσκευές της εταιρίας θα αποκαλυφθούν σύντομα
26 Ιανουαρίου 2022 08:40
ΕΠΙΣΗΜΟ: Μάθαμε την ημερομηνία για το Unpacked event της Samsung! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Samsung πρόκειται να πραγματοποιήσει το καθιερωμένο της “Unpacked” event τον επόμενο μήνα και τώρα έρχεται μέσα από ένα νέο βίντεο να σας ανεβάσει το hype με τις νέες συσκευές της. Συγκεκριμένα, η εταιρία μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα ανέβασε ένα ολοκαίνουργιο βίντεο, στο οποίο σας προσκαλεί, καθώς ετοιμάζει κάτι “επικό”.

Πλέον είναι και επίσημο ότι το unpacked event θα πραγματοποιηθεί στις 9 Φεβρουαρίου και αν οι φήμες των τελευταίων ετών αληθεύουν, θα δούμε όχι μία, ούτε δύο, αλλά τρεις νέες συσκευές. Συγκεκριμένα, λένε πως ετοιμάζει ένα πολύ δυνατό lineup με τρεις Samsung Galaxy S22 συσκευές, που το κανονικό μοντέλο θα έχει 6,1 ίντσες, το μεσαίο που θα ονομάζεται Galaxy 22 Plus, 6,5 ίντσες και τη ναυαρχίδα της που θα έχει και stylus, το Galaxy S22 Ultra με 6,8 ίντσες.

Η κυκλοφορία των Galaxy S22 υποδηλώνει πως θα φέρει λειτουργείες από την Note σειρά και συγκεκριμένα θα δούμε τη ναυαρχίδα της, το Galaxy S22 Ultra, να ενσωματώσει το stylus, που τόσο λάτρεψαν οι fans των Note. Μάλλον αυτό θα είναι και το τελευταίο καρφί στον “τάφο” των Note συσκευών.

Το Unpacked event θα πραγματοποιηθεί στις 9 Φεβρουαρίου και για να μάθετε τα πάντα πρώτοι, παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.