Ο Elon Musk προκαλεί δημόσια τα McDonalds

Challenge accepted?
25 Ιανουαρίου 2022 15:05
Ο Elon Musk προκαλεί δημόσια τα McDonalds

Όποιος παρακολουθεί στενά τον Elon Musk, μάλλον γνωρίζει πόσο αγαπά το κρυπτονόμισμα Dogecoin, με το έχει συνδεθεί άρρηκτα το όνομά του.

Συγκεκριμένα, μέσα από τις αναφορές και τα memes που αναρτά για τους 70 εκατομμύρια ακόλουθούς του στο Twitter, έχει βοηθήσει σημαντικά να ανέβει η αξία του μέσα στον προηγούμενο χρόνο, ενώ ο Musk είχε δηλώσει στο παρελθόν πως βρίσκεται και σε άμεση επαφή με developers του, έτσι ώστε να βοηθήσει να γίνει ακόμη πιο ενεργειακά αποτελεσματικό μελλοντικά.

Τώρα, ο πασίγνωστος επικεφαλής της Tesla επιστρέφει με μια νέα δημοσίευση για το Dogecoin, η οποία εμπλέκει και τα… McDonald's. Ναι, καλά διαβάσατε. Ο Musk προκάλεσε δημόσια την πασίγνωστη αλυσίδα fast food να προσθέσει ως τρόπο πληρωμής το εν λόγω κρυπτονόμισμα. Αν η εταιρία δεχθεί το challenge, ο Musk δεσμεύτηκε να φάει ένα McDonald's γεύμα -συγκεκριμένα ένα Happy Meal- ζωντανά στην τηλεόραση.

Για την ώρα, τα McDonald's δεν του έχουν απαντήσει. Αλλά όπως μπορείτε να φανταστείτε η δημοσίευση έγινε αμέσως viral. Πόσο viral; Μέσα σε λιγότερο από μια ώρα έχει περίπου 80 χιλιάδες likes και περίπου 14 χιλιάδες retweets!

Δείτε την παρακάτω.

Φυσικά, η τιμή του dogecoin δεν έμεινε αμετάβλητη, αφού το tweet του Musk της έδωσε απευθείας ώθηση 9%.

Για την ιστορία και σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, ο Musk έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη δημιουργία του PayPal, διαμορφώνοντας έτσι τον τρόπο με τον οποίο κάνουμε συναλλαγές μέσω του διαδικτύου, ίδρυσε την SpaceX που έχει πετύχει πολλά στο χώρο της αεροδιαστημικής τεχνολογίας, ενώ είναι και επικεφαλής της Tesla, η οποία έχει αλλάξει το χώρο των αυτοκινήτων τα τελευταία χρόνια, μέσα από τις ηλεκτρικές της προτάσεις και την εξέλιξη της τεχνολογίας αυτόνομης οδήγησης.