iPhone 14 Pro: Νέες αναφορές επιβεβαιώνουν την σημαντική βελτίωση στην κάμερα

Διαρροές για το επόμενο τηλέφωνο της Apple
13 Ιανουαρίου 2022 16:41
iPhone 14 Pro: Νέες αναφορές επιβεβαιώνουν την σημαντική βελτίωση στην κάμερα

Πριν λίγες εβδομάδες σας ενημερώσαμε με είδηση πως ο γνωστός αναλυτής Ming-Chi Kuo υποστηρίζει πως η Apple θα κάνει μεγάλο άλμα στην κάμερα του iPhone 14 Pro. Συγκεκριμένα, έκανε λόγο πως το νέο τηλέφωνο της εταιρίας θα ενσωματώσει 48MP αισθητήρα, όσον αφορά τα Pro και Pro Max μοντέλα.

Τώρα, το TrendForce έρχεται να επιβεβαιώσει αυτές τις πληροφορίες και αναφέρει με τη σειρά του ότι iPhone 14 Pro θα φέρει κάμερα ανάλυσης 48MP, καθώς αυτή θα είναι η 3η φορά στην ιστορία που η Apple θα αλλάξει τελείως τον αισθητήρα.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε, η Apple άλλαξε για πρώτη φορά αισθητήρα στο iPhone 4s, το οποίο αναβαθμίστηκε σε 8MP από τα 5MP του iPhone 4, ενώ αργότερα είδαμε το iPhone 6s με 12MP.

Είναι πιθανό αυτές οι αναφορές να είναι αληθινές, καθώς λένε επίσης πως η Apple θέλει να προσφέρει υψηλότερη ανάλυση για καταγραφή βίντεο σε 8K στα Pro μοντέλα της, καθώς και να φέρει διαφορετικές αναλύσεις ανάλογα αυτό που θέλει να απαθανατίσει ο χρήστης.

Όσον αφορά το μπροστινό μέρος του τηλεφώνου, εδώ και καιρό οι πληροφορίες αναφέρουν πως η εταιρία θα αλλάξει το μεγάλο notch που έχουν τα τελευταία χρόνια τα iPhone. Είτε θα τοποθετήσει μια "τρύπα" τύπου punch hole ή μια σε σχήμα χαπιού με το FaceID ενσωματωμένο. 

Tags: