Μετάβαση στο περιεχόμενο

ή
|

Νέος εδώ;

Έχεις λογαριασμό;

Επαναφορά κωδικού

Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε σύνδεσμο επαναφοράς

Θυμάστε τον κωδικό σας;

Εύρεση ονόματος χρήστη

Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε το όνομα χρήστη

Θυμάστε το όνομα χρήστη σας;

Ο "Παγομαγεδδών" σαρώνει την Αλάσκα - Ακραία φαινόμενα και θερμοκρασίες ρεκόρ

Οι απότομες μεταβολές προκαλούν προβλήματα

Αλέξανδρος Καρατζάς
Αλέξανδρος Καρατζάς

Αποθήκευση σε λίστα

Δεν υπάρχουν λίστες ακόμα

0/10 λίστες

Αποθήκευση σε λίστα

Δεν υπάρχουν λίστες ακόμα

0/10 λίστες

Ο "Παγομαγεδδών" σαρώνει την Αλάσκα - Ακραία φαινόμενα και θερμοκρασίες ρεκόρ

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα των προηγούμενων ημερών στην Αλάσκα οδήγησαν τις Αρχές να ονομάσουν το φαινόμενο “Παγομαγεδδών”. Όλα ξεκίνησαν με τις υψηλές θερμοκρασίες ρεκόρ για την εποχή που έφτασαν έως και το 20 βαθμούς Κελσίου, τις υψηλότερες που έχουν καταγραφεί στο μήνα Δεκέμβριο. Αμέσως ακολούθησαν καταρρακτώδεις βροχές που είχαν να δουν οι κάτοικοι εδώ και δεκαετίες και έφταναν τα 25mm μέσα σε λίγες ώρες. Όταν οι θερμοκρασίες έπεσαν απότομα, πάγωσαν τα πάντα και τεράστια κομμάτια πάγου έκλεισαν κεντρικές οδικές αρτηρίες, όπως αυτές στο Fairbanks, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη.

Η πόλη του Ketchikan στη νοτιοανατολική Αλάσκα είδε χαμηλές θερμοκρασίες έως και -18 βαθμών Κελσίου που έσπασαν το ρεκόρ των -15 που υπήρχε από το 1917, ενώ θυελλώδεις άνεμοι σάρωσαν αυτό το κομμάτι της πολιτείας.

Advertisement

Ακολουθήστε το Unboxholics στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα για τεχνολογία, videogames, ταινίες και σειρές. Ακολουθήστε το Unboxholics σε Facebook, Twitter, Instagram, Spotify και TikTok.