Sponsored By Huawei

Το HUAWEI MatePad 11 είναι ένα πολυεργαλείο που σας λύνει τα χέρια

Πολλά περισσότερα από ένα tablet
29 Δεκεμβρίου 2021 08:00
Το HUAWEI MatePad 11 είναι ένα πολυεργαλείο που σας λύνει τα χέρια

Οι γιορτές δεν έχουν τελειώσει και αν ψάχνετε ακόμα το ιδανικό δώρο για τους αγαπημένους σας, η HUAWEI έχει να σας προτείνει το MatePad 11. Εκ πρώτης όψεως μοιάζει με ένα tablet. Πρόκειται όμως στην πραγματικότητα για ένα πολυεργαλείο που μπορεί να λύσει τα χέρια εργαζομένων, μαθητών, φοιτητών ή ακόμα και ανθρώπων που θέλουν απλά μία χρηστική multimedia συσκευή.

Ας ξεκινήσουμε όμως με τα τεχνικά χαρακτηριστικά. Το MatePad 11 έχει διαγώνιο 10 ιντσών και ανάλυση 2560x1600 προσφέροντας πυκνότητα pixel 275ppi. Η LCD οθόνη με τη χρωματική γκάμα DCI-P315 κάνει την παρακολούθηση video απόλαυση, ενώ η υποστήριξη 120Hz στο ρυθμό ανανέωσης θα προσφέρει την ομαλότερη εμπειρία gaming. Διαθέτει και διπλή πιστοποίηση TUV Rheinland για προστασία των ματιών σας, με μειωμένο μπλε φως και χωρίς τρεμόπαιγμα (flicker free).

Ο ήχος είναι εξίσου σημαντικός για την HUAWEI και για το λόγο αυτό εξόπλισε το MatePad 11 με τέσσερα ηχεία ρυθμισμένα από την Harman Kardon, τα οποία προσφέρουν δυνατά μπάσα και καθαρά, ζωηρά πρίμα.

Υπάρχουν επίσης όχι ένα αλλά τέσσερα ενσωματωμένα μικρόφωνα για να αντιλαμβάνονται με ακρίβεια τη φωνή σας, ενώ η AI μειώνει τον περιβάλλοντα θόρυβο όπως η πληκτρολόγηση, για να ακούγεστε δυνατά και καθαρά στους συνομιλητές σας, είτε πρόκειται για μία βιντεοδιάσκεψη στην εργασία σας ή για μία συνεδρία gaming με τους φίλους σας.

Στο εσωτερικό έχουμε τον Snapdragon 865 με 6GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου που εξασφαλίζουν ομαλή απόδοση σε οποιοδήποτε σενάριο. Η μπαταρία των 7.250mAh υπόσχεται διάρκεια έως και 12 ωρών με μία φόρτιση χάρη και στην προσαρμογή των καρέ της οθόνης ανάλογα το σενάριο χρήσης.

Η εμπρός κάμερα των 8MP με f/2.0 θα σας προσφέρει βιντεοκλήσεις με εξαιρετική ποιότητα full HD, ενώ διαθέτει και πίσω κάμερα 13MP με f/1.8 ικανή για καταγραφή video 4K.

Όλα αυτά όμως το κάνουν ένα εξαιρετικό tablet. Τι παραπάνω μπορεί να προσφέρει λοιπόν;

Το κρυφό χαρτί του MatePad 11 είναι η προσαρμοστικότητά του σε κάθε σενάριο. Με την προσθήκη του μαγνητικού πληκτρολογίου της HUAWEI μετατρέπεται σε ένα laptop και αν κινηθείτε λίγο γρήγορα μπορεί να προλάβετε που δίνεται ως δώρο μαζί με το tablet έως τις 31/12/21,, ενώ η επιφάνεια εργασίας του EMUI 10.1 επιτρέπει τη χρήση ποντικιού. Μπορείτε να κλειδώσετε ένα παράθυρο για να εργαστείτε σε δύο εργασίες στην ίδια εφαρμογή, ενώ το Multi-Window σας επιτρέπει να ανοίξετε έως και 4 εφαρμογές σε μία οθόνη. Μπορείτε επίσης να συνδέσετε το MatePad 11 στο laptop σας για να το χρησιμοποιήσετε ως δεύτερη οθόνη, μεταφέροντας και αποθέτοντας εύκολα αρχεία μεταξύ των οθονών. Οι συνδέσεις σας θα είναι πάντα γρήγορες χάρη στο Bluetooth 5.1 και Wi-Fi 6 που διαθέτει.

Επιπλέον, για τους πιο δημιουργικούς, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το HUAWEI M-Pencil δεύτερης γενιάς, το οποίο προσφέρει σχεδόν μηδενική καθυστέρηση στην καταγραφή των κινήσεών σας της τάξης των 2ms, προσφέροντας άμεση απόκριση. Διαθέτει 4.096 επίπεδα ευαισθησίας πίεσης και κλίσης για λεπτομερή σχεδιασμό.

Το HUAWEI MatePad 11 είναι ουσιαστικά ένα “έξυπνο γραφείο” που μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες μίας ευρείας γκάμας χρηστών, προσαρμοζόμενο κάθε φορά σε αυτές. Για αυτό το λόγο αποτελεί και ένα ιδανικό δώρο για τις γιορτές, ειδικά τώρα που προσφέρεται και ως δώρο το Magnetic Keyboard.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei, για εύκολες και γρήγορες αγορές το ηλεκτρονικό κατάστημα https://www.huaweistore.gr ή τα παρακάτω links: Facebook: HuaweimobileGR και Instagram: huaweimobilegr. 

Tags: