Huawei FreeBuds 6i: Τα προσιτά ακουστικά με εξαιρετικό noise cancellation

Και νέο χρώμα για τα FreeClip
09 Μαΐου 2024 11:19
Huawei FreeBuds 6i: Τα προσιτά ακουστικά με εξαιρετικό noise cancellation

Στην παρουσίαση της Huawei στο Ντουμπάι όπου παραβρέθηκαν οι Unboxholics, η εταιρία πέρα από το πρώτο της ορθογώνιο ρολόι, το Watch Fit 3, παρουσίασε και το διάδοχο των FreeBuds 5i ασύρματων ακουστικών της στην προσιτή τιμολογιακά κατηγορία της.

Τα FreeBuds 6i δε φέρουν αλλαγές στο σχεδιασμό, ωστόσο έρχονται με μεγαλύτερη μπαταρία και καλύτερο noise cancellation. Το Intelligent Dynamic ANC 3.0 όπως ονομάζει την τεχνολογία, μπορεί να παρακολουθεί τους περιβαλλοντικούς θορύβους και να προσαρμόζει ανάλογα το noise cancellation. Τα ακουστικά διαθέτουν ένα θάλαμο φιλτραρίσματος του θορύβου ο οποίος ανιχνεύει μεσαίες και υψηλές συχνότητες φωνών και ήχων και επιλέγει το επίπεδο noise cancellation ξεχωριστά για κάθε περιβάλλον.

Τα ακουστικά διατήρησαν την μπαταρία των 55mAh, αλλά η θήκη τους αναβαθμίστηκε με 25% αύξηση χωρητικότητας φτάνοντας τα 510mAh. Αυτό ισοδυναμεί με δύο ακόμα ώρες αναπαραγωγής με μία φόρτιση, φτάνοντας πλέον τις 8 ώρες αναπαραγωγής με το ANC κλειστό και τις 5 ώρες με το ANC ανοιχτό.

Η ένταση του μπάσου ενισχύθηκε χάρη στους 11mm drivers φτάνοντας συχνότητες έως και 4Hz. Υπάρχει IP54 και σύνδεση με συσκευές μέσω Bluetooth 5.3.

Τα FreeBuds 6i είναι διαθέσιμα σε λευκό, μαύρο και μωβ, ενώ η τιμή τους διαμορφώνεται στα €99.

Μαζί με τα FreeBuds 6i, η Huawei αποκάλυψε και ένα νέο χρώμα για τα FreeClip ακουστικά της. Πλέον είναι διαθέσιμα σε μπεζ και κοστίζουν €199.