Sponsored By Huawei

Η HUAWEI μπαίνει δυναμικά στην αγορά των gaming οθονών με την MateView GT 34"

Με 165Hz και κορυφαίες τεχνολογίες
24 Δεκεμβρίου 2021 14:04
Η HUAWEI μπαίνει δυναμικά στην αγορά των gaming οθονών με την MateView GT 34"

Η HUAWEI επεκτείνει την προϊοντική της γκάμα και κάνει διαθέσιμη στην Ελλάδα την πρώτη της gaming οθόνη. Η HUAWEI MateView GT 34” δεν είναι ένα δειλό βήμα της εταιρίας σε ένα νέο τομέα, καθώς η λέξη Mate στην ονομασία σηματοδοτεί τη σειρά που έχει φέρει αρκετές καινοτομίες στο παρελθόν. Παρά την gaming φύση της, η οθόνη προσφέρεται και για επαγγελματίες. Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή.

Καταρχάς μιλάμε για μία ultrawide κυρτή οθόνη με βαθμό καμπυλότητας 1500R για μεγαλύτερη εμβύθιση του χρήστη στο περιεχόμενο. Η 34 ιντσών οθόνη έχει αναλογία 21:9, ανάλυση WQHD (3440x1440) η οποία έχει περισσότερα οριζόντια pixels από μία τυπική 2K οθόνη. Ο ρυθμός ανανέωσης φτάνει τα 165Hz, κάνοντας το gaming πιο ομαλό από ποτέ στα μάτια σας.

Η HUAWEI MateView GT 34 δεν περιορίζεται στο gaming καθώς τα ισχυρά τεχνικά χαρακτηριστικά της την κάνουν κατάλληλη και για επαγγελματίες του video. Το VA panel διαθέτει πάνω από 1.07 δισεκατομμύρια χρώματα, με 90% στην DCI-P3 χρωματική παλέτα, ενώ η ακρίβεια Delta E<2 προσφέρει το κάθε χρώμα έτσι όπως φαίνεται στην πραγματικότητα. Η φωτεινότητα των 350nits και ο λόγος αντίθεσης 4.000:1 αναδεικνύουν και τις πιο μικρές λεπτομέρειες.

Ένα επιπλέον χαρακτηριστικό που απευθύνεται κυρίως στους gamers, είναι η λειτουργία “Ελέγχου Σκοτεινού Πεδίου” (Dark Field Control), η οποία σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τη φωτεινότητα της οθόνης σε σκηνές χαμηλού φωτισμού έτσι ώστε να εντοπίζετε πιο εύκολα τους αντιπάλους. Τέλος, η λειτουργία “Crosshairs” εμφανίζει ένα στόχο στο κέντρο της οθόνης έτσι ώστε να κάνει ευκολότερη τη στόχευση στα παιχνίδια πρώτου προσώπου.

 Μερικά ακόμα χαρακτηριστικά της οθόνης είναι πως έχει TUV Rheinland πιστοποίηση, υποστηρίζει DC dimming περιορίζοντας το blue light και το flicker για την προστασία των ματιών σας, ενώ το On Screen Display menu (OSD) είναι ξεκάθαρο και εύχρηστο και ενεργοποιείται με ένα joystick πέντε κατευθύνσεων κάτω από το bezel της βάσης.

Η HUAWEI MateView GT 34 διαθέτει ενσωματωμένο soundbar στη βάση της, η οποία συμπεριλαμβάνει δύο ηχεία surround 2.0 των 5W, εξαλείφοντας την ανάγκη εξωτερικών ηχείων. Ο έλεγχος της έντασης γίνεται με λειτουργία touch, απλά σέρνοντας το δάχτυλό σας κατά μήκος του RGB panel. Επιπλέον υπάρχει ενσωματωμένο σύστημα δύο μικροφώνων που υπόσχεται ότι η φωνή σας θα ακούγεται ακόμα και από απόσταση 4 μέτρων, ενισχυόμενη από σύστημα τεχνητής νοημοσύνης.

Στα της συνδεσιμότητας, πίσω από το μαγνητικό κάλυμμα υπάρχουν δύο θύρες HDMI 2.0, μία DisplayPort 1.4, δύο USB Type-C εκ των οποίων η μία είναι για φόρτιση και μία θύρα 3.5mm για ακουστικά και μικρόφωνο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei, για εύκολες και γρήγορες αγορές το ηλεκτρονικό κατάστημα https://www.huaweistore.gr ή τα παρακάτω links: Facebook: HuaweimobileGR και Instagram: huaweimobilegr.