Αυτές είναι πέντε δημοφιλέστερες δημοσιεύσεις στο Reddit για το 2021

Μια χρονιά με πολύ…χρηματιστήριο
08 Δεκεμβρίου 2021 15:54
Αυτές είναι πέντε δημοφιλέστερες δημοσιεύσεις στο Reddit για το 2021

Έχουν απομείνει λίγες εβδομάδες στο 2021 και έτσι το Reddit αποφάσισε να κάνει τον απολογισμό του, αποκαλύπτοντας ποιες ήταν οι μεγαλύτερες στιγμές και τάσεις της φετινής χρονιάς. Για όποιον χρησιμοποιεί εντατικά την πλατφόρμα, μάλλον δεν αποτελεί έκπληξη που οι δημοσιεύσεις του r/wallstreetbets βρίσκονται στις κορυφαίες θέσεις για φέτος.

Συγκεκριμένα, η εν λόγω κοινότητα που ασχολείται με το χρηματιστήριο και τις αγορές, απογειώθηκε σε δημοφιλία όταν η τιμή του GameStop εκτοξεύθηκε τον Ιανουάριο. Πλέον αυτό το subreddit μετρά πάνω από 11 εκατομμύρια μέλη, τα οποία νωρίτερα φέτος συσπειρώθηκαν γύρω από τις κινήσεις του Keith Gill (γνωστός ως DeepFuckingValue ή Roaring Kitty), ο οποίος είναι ο trader που είχε επενδύσει στην gaming αλυσίδα πριν την εκτόξευση της τιμής της.

Οι πέντε δημοσιεύσεις του Reddit με τα περισσότερα upvotes για το 2021:

1. Η κορυφαία δημοσίευση του Reddit μέσα στο 2021 έγινε στο r/wallstreetbets, όταν ένας χρήστης αγόρασε ένα billboard στην πλατεία Times Square για να γράψει “$GME GO BRRR”. Η προσπάθειά του συγκέντρωσε 433 χιλιάδες upvotes.

Δείτε τη δημοσίευση πατώντας εδώ.

2. Η δεύτερη δημοφιλέστερη δημοσίευση του Reddit για το 2021 είχε 323 χιλιάδες upvotes. Πρόκειται για το screenshot ενός tweet που έδειχνε πως η πλατφόρμα αγοράς μετοχών Robinhood έκρυψε τις δημοφιλής meme μετοχές. Ο χρήστης του r/wallstreetbets παρότρυνε τους υπόλοιπους να «πάρουν όλα τα μετρητά που μπορούν να χάσουν και να αγοράσουν».

Δείτε τη δημοσίευση πατώντας εδώ.

3. Στην τρίτη θέση της χρονιάς έχουμε μια ενημέρωση από τον DeepFuckingValue που έδειχνε πως έχασε $14 εκατομμύρια σε μια μέρα, συγκεντρώνοντας 287 χιλιάδες upvotes.

Δείτε τη δημοσίευση πατώντας εδώ.

4. Στην τέταρτη θέση βρίσκεται μια δημοσίευση από το r/antiwork με 273 χιλιάδες upvotes, από έναν υπάλληλο που είπε στο αφεντικό του πως παραιτείται, έπειτα από τα παράπονα που δέχθηκε σε μέρα που ήταν ο αποδοτικότερος της επιχείρησης.

Δείτε τη δημοσίευση πατώντας εδώ.

5. Στην πέμπτη θέση της πλατφόρμας για το 2021 βρίσκεται το βίντεο ενός οδηγού χρηματαποστολής που καταφέρνει να ξεφύγει από ένοπλη ληστεία, συγκεντρώνοντας 259 χιλιάδες upvotes.

Δείτε τη δημοσίευση πατώντας εδώ.


Για την ιστορία, το Reddit είχε 19% περισσότερα posts φέτος, φτάνοντας συνολικά τα 366 εκατομμύρια. Σε αυτά έγιναν πάνω από 2.3 δισεκατομμύρια σχόλια (αύξηση 12%) και σχεδόν 46 δισεκατομμύρια upvotes.

Τέλος, η πλατφόρμα ετοίμασε και μια προσωποποιημένη ανασκόπηση για τους χρήστες, όπως το Spotify Wrapped, την οποία μπορούν να μοιραστούν αν θέλουν στα social media.