Η Tesla ανακοίνωσε την ηλεκτρική γουρούνα Cyberquad για παιδιά (ΕΙΚΟΝΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ)

Μάθαμε τιμή και ημερομηνία κυκλοφορίας
02 Δεκεμβρίου 2021 13:40
Η Tesla ανακοίνωσε την ηλεκτρική γουρούνα Cyberquad για παιδιά (ΕΙΚΟΝΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ)

Γνωρίστε το Cyberquad για παιδιά, τη νέα προσθήκη της Tesla στο ρόστερ οχημάτων της. Ναι, καλά διαβάσατε. Ο λόγος γίνεται για μια πλήρως ηλεκτρική γουρούνα τεσσάρων τροχών που δεν απευθύνεται σε ενήλικες, αλλά σε παιδιά!

Η ανακοίνωση έγινε κάπως αθόρυβα, ωστόσο μπορείτε να βρείτε ήδη το Cyberquad στην επίσημη ιστοσελίδα της Tesla, με την τιμή της να ανέρχεται στα $1,900. Οι πρώτες παραγγελίες αφορούν την αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών και αναμένεται να εξυπηρετηθούν σε δύο με τέσσερις εβδομάδες.

Περνώντας σε τεχνικές λεπτομερείς,  το συγκεκριμένο ATV έχει μέγεθος που μπορεί να εξυπηρετήσει παιδιά από 8 ετών και άνω και διαθέτει πλαίσιο από ατσάλι, κάθισμα με μαξιλαράκι και προσαρμοζόμενη ανάρτηση. Για το φρενάρισμα υπάρχει οπίσθιο δισκόφρενο, ενώ ο ηλεκτρικός κινητήρας μπορεί να φτάσει μέγιστη ταχύτητα περίπου 16 χιλιόμετρα την ώρα. Η μπαταρία του συγκεκριμένου Cyberquad προσφέρει αυτονομία 24 χιλιόμετρα και χρειάζεται έως και 5 ώρες για να φορτίσει πλήρως.

Αξίζει να σημειωθεί πως όσον αφορά την ταχύτητα υπάρχουν τρεις επιλογές για τους νεαρούς οδηγούς: 8 χιλιόμετρα την ώρα, 16 χιλιόμετρα την ώρα και η όπισθεν.

Δείτε εν δράσει το νέο Cyberquad της Tesla για παιδιά μέσα από τον player που ακολουθεί:

Φυσικά, αν το όνομα Cyberquad σας θυμίζει κάτι, αυτό είναι γιατί η Tesla είχε ανακοινώσει και μια κανονική γουρούνα για ενήλικες πριν δύο χρόνια, η οποία θα συνόδευε το φουτουριστικό της αγροτικό όχημα Cybertruck.