Τύποι έφτιαξαν ένα Tesla που σοκάρει - Δείτε το βίντεο

Έχετε δει Cybertruck με ερπύστριες;
24 Φεβρουαρίου 2024 13:27
Τύποι έφτιαξαν ένα Tesla που σοκάρει - Δείτε το βίντεο

Τα αυτοκίνητα της Tesla έχουν εδώ και χρόνια τη δική τους παθιασμένη κοινότητα και πολλές φορές προχωρούν σε εντυπωσιακές και ευφάνταστες custom κατασκευές, οι οποίες γίνονται viral. 

Στην επίσημη σελίδα της Tesla στο Instagram, η οποία συχνά αναρτεί τις καλύτερες δημιουργίες της κοινότητας, ανέβηκε ένα βίντεο με το πιο εντυπωσιακό Cybertruck που έχουμε δει. Το κανάλι Heavydsparks που ασχολείται με τρελές κατασκευές οχημάτων και ειδικά κάθε είδους φορτηγών, ανέλαβε να μεταμορφώσει ένα Cybertruck σε... άρμα! 

Τουλάχιστον στην όψη του κανείς θα έλεγε ότι είναι έτσι, μιας και το τροποποίησαν, τοποθετώντας ερπύστριες αντί για ρόδες αλλά και ειδικά φώτα ομίχλης. Έτσι μετατράπηκε σε ένα φουτουριστικό όχημα που μπορεί να οδηγηθεί με άνεση σε χιονισμένο έδαφος, με τα πλάνα που τράβηξε το εν λόγω YouTube κανάλι με το τελικό αποτέλεσμα να εντυπωσιάζουν. Στην αναρτησή του ο Dave Sparks αναφέρει κιόλας ότι η Tesla υποστήριξε το project τους καθόλη τη διάρκεια της δημιουργίας του. Μέχρι αυτή την ώρα το βίντεο έχει γίνει απίστευτα viral με πάνω από 8.7 εκατομμύρια προβολές σε 48 ώρες

Δείτε το βίντεο: 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tesla (@teslamotors)

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dave Sparks (@heavydsparks)