ΔΙΑΡΡΟΗ: Μάθαμε πότε θα κυκλοφορήσουν τα Galaxy S22! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ενώ διέρρευσε ξανά και ο σχεδιασμός της συσκευής
30 Νοεμβρίου 2021 22:32
ΔΙΑΡΡΟΗ: Μάθαμε πότε θα κυκλοφορήσουν τα Galaxy S22! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η Samsung έχει χάσει ήδη τη μάχη με τους leakers, αφού μέχρι στιγμής έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο εικόνες και αμέτρητες πληροφορίες για τις νέες της ναυαρχίδες, Galaxy S22.

Τώρα, ο έμπιστος leaker Jon Prosser ισχυρίζεται πως έμαθε και το πότε θα πραγματοποιήσει η Samsung τα επερχόμενα events της. Φυσικά, αυτό που ενδιαφέρει τους περισσότερους είναι το Unpacked σόου που θα είναι αφιερωμένο στα S22.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Prosser, λοιπόν, οι συσκευές της Samsung Galaxy S22 σειράς θα αποκαλυφθούν στις 8 Φεβρουαρίου, με τις προ-παραγγελίες να είναι προγραμματισμένες για την ίδια ημέρα. Παράλληλα, αποκάλυψε πως τα Samsung Galaxy S22 θα φτάσουν στα ράφια των καταστημάτων στις 18 Φεβρουαρίου.

Από την άλλη, ο εξίσου έμπιστος leaker UniverseIce επέστρεψε και αυτός με νέες εικόνες που δείχνουν πεντακάθαρα το Samsung Galaxy S22 Ultra. Συγκεκριμένα, αυτές προέρχονται από μια κινεζική εταιρία που κατασκευάζει θήκες και δείχνουν μια μωβ απόχρωση της συσκευής, με διάφανη θήκη.

Πέρα από το χρώμα, αυτό που ξεχωρίζει είναι οι καμπύλες στις δύο πλευρές του τηλεφώνου και ο πιο τετραγωνισμός σχεδιασμός που παραπέμπουν στη σειρά Note. Φυσικά, αυτό δεν είναι το μόνο που φέρνει σε Note, αφού στο κάτω μέρος της συσκευής φαίνεται ξεκάθαρα η εγκοπή για το S Pen.

Τέλος, οι φωτογραφίες δείχνουν και το νέο σχεδιασμό που θα υιοθετήσει η μεγάλη ναυαρχίδα της Samsung για τις κάμερές της. Συγκεκριμένα, έχουμε πιο μινιμαλιστικό σχεδιασμό, αφού δεν υπάρχει πλέον κάποιο τετράγωνο ή άλλο σχήμα για να φιλοξενεί τους διάφορους φακούς και αισθητήρες, οι οποίοι απλά προεξέχουν.

Το σχετικό φωτογραφικό υλικό ακολουθεί παρακάτω.