Ο Elon Musk αποκάλυψε μια προσωπική πληροφορία που δε θέλαμε να ξέρουμε

Για τον τρόπο που χρησιμοποιεί τα social media
22 Νοεμβρίου 2021 10:53
Ο Elon Musk αποκάλυψε μια προσωπική πληροφορία που δε θέλαμε να ξέρουμε

Ο πασίγνωστος δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας Elon Musk, πέρα από τα επιτεύγματα των εταιριών του, Tesla και SpaceX, έχει γίνει αρκετές φορές πρώτο θέμα συζήτησης και για τα αυθόρμητα tweets του. Συγκεκριμένα, μόλις πριν μερικές ημέρες σας ενημερώσαμε για την ψηφοφορία που έκανε στη social media πλατφόρμα, ζητώντας από την κοινότητα να αποφασίσει αν θα πληρώσει φόρους, καθώς και για το στοίχημα που έβαλε με τα Ηνωμένα Έθνη για την παγκόσμια πείνα.

Τώρα, ο Elon ήρθε να αποκαλύψει μια προσωπική πληροφορία που μάλλον δε θέλαμε να ξέρουμε. Συγκεκριμένα, μέσα από ένα ακόμη αυθόρμητο tweet του που έγινε αμέσως viral, έφερε στα φώτα της δημοσιότητας μια καθημερινή του συνήθεια όσον αφορά τον τρόπο που χρησιμοποιεί τα social media, δηλώνοντας:

Τουλάχιστον το 50% των tweets μου έχουν γίνει σε έναν πορσελάνινο θρόνο. Μου δίνει ανακούφιση.

Οι σχετικές δημοσιεύσεις του ακολουθούν παρακάτω.

Ναι, ο Elon Musk χρησιμοποιεί το Twitter από την τουαλέτα και οι περισσότερες δημοσιεύσεις του γίνονται, όπως φαίνεται, μαζί με το κάλεσμα της φύσης. Μάλλον είναι είναι ένα συνήθειο με το οποίο θα ταυτιστεί αρκετός κόσμος, αλλά το μόνο σίγουρα είναι πως πλέον θα κοιτάμε τα tweets του Elon με άλλο μάτι…