Sponsored By Huawei

Το νέο HUAWEI nova 9 φέρνει επιδόσεις και αυτονομία σε όλους

Με έμφαση στις νυχτερινές λήψεις
17 Νοεμβρίου 2021 09:00
Το νέο HUAWEI nova 9 φέρνει επιδόσεις και αυτονομία σε όλους

Το νέο HUAWEI nova 9 κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά εδώ και κάποιες μέρες και υπόσχεται να καλύψει τις ανάγκες κάθε χρήστη, ακόμα κι όσους ασχολούνται με το vlogging ή το gaming. Ξεκινώντας με το design έχουμε έναν κομψό, λεπτό σχεδιασμό με πάχος μόλις 7.77mm και βάρος 175gr, ενώ διατίθεται σε δύο χρωματισμούς, Bright Black και Starry Blue, με το δεύτερο να είναι περλέ και να δημιουργεί συνεχείς εναλλαγές αποχρώσεων κάτω από το φως.

Η OLED οθόνη FHD+ των 6.57 ιντσών με τα πολύ λεπτά bezels προσφέρει μία premium εμπειρία θέασης, αφού καλύπτει την P3 παλέτα με 1.07 δισεκατομμύρια χρώματα και HDR10. Το gaming στο τηλέφωνο αποκτά άλλη διάσταση αφού υποστηρίζεται 120Hz ρυθμός ανανέωσης, ο οποίος μειώνεται αυτόματα στα 60Hz όταν το περιεχόμενο δεν είναι τόσο απαιτητικό για να βελτιστοποιηθεί η διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Επιπλέον, χάρη στο sampling rate 300Hz και το touch 10 σημείων, έχετε υψηλή ακρίβεια και ταχύτητα όταν τη χρειάζεστε στο gaming.

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά έχουμε τον ικανότατο Snapdragon 778G 4G με 8GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου, ενώ στο λογισμικό έχουμε EMUI 12. Στον τομέα της μπαταρίας τα 4.300mAh εξασφαλίζουν με άνεση μία ημέρα χρήσης. Βέβαια η φόρτιση δε θα σας απασχολεί πια αφού με το HUAWEI SuperCharge και τα 66W μπορείτε να φορτίσετε πλήρως την μπαταρία μέσα σε 38 λεπτά, χωρίς να σας στερεί πολύτιμο χρόνο από την καθημερινότητά σας.

Ένα από τα δυνατά χαρτιά του nova 9 είναι οι κάμερες. Η συσκευή διαθέτει 50MP UltraVision κάμερα με f/1.9 και RYYB φίλτρο χρώματος το οποίο δέχεται 40% περισσότερο φως σε σύγκριση με το κλασσικό φίλτρο χρώματος RGGB. Στην πραγματικότητα αυτό μεταφράζεται στο γεγονός πως ο φακός μπορεί να συλλάβει περισσότερο φως σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, ενώ υπάρχουν και εξειδικευμένες λειτουργίες όπως το Extreme Night Shoot και το Night Portrait για φωτεινές φωτογραφίες χωρίς υπερέκθεση. Επίσης, η διαύγεια της φωτογραφίας ενισχύεται από το HUAWEI XD Fusion Engine, προσφέροντας την άμεση επεξεργασία τεράστιας ποσότητας πληροφορίας.

Η κύρια κάμερα συνοδεύεται από τρεις ακόμα, μία ultra-wide 8MP με f/2.2, μία macro κάμερα 2MP και έναν αισθητήρα βάθους 2MP.

Η δυνατότητα καταγραφής 4K video με AIS σταθεροποίηση είναι παρούσα, ενώ η δυνατότητα άμεσης εναλλαγής ενώ καταγράφετε από την πίσω κάμερα στην μπροστινή των 32MP, είναι ένα εργαλείο που θα εκτιμήσουν οι vloggers. Υπάρχει βέβαια και η δυνατότητα καταγραφής dual-view από την μπροστινή και την πίσω κάμερα ταυτόχρονα.

Συνολικά το HUAWEI nova 9 υπόσχεται να καλύψει τις καθημερινές ανάγκες μίας μεγάλης γκάμας χρηστών οι οποίοι θέλουν να συνδυάσουν την ποιότητα κατασκευής και τις επιδόσεις με μεγάλη μπαταρία και κάμερα που καλύπτει σχεδόν όλα τα σενάρια.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα παρακάτω links:

Facebook: HuaweimobileGR

Instagram: huaweimobilegr