Instagram Stories: Τα links είναι διαθέσιμα πλέον σε όλους

Προσθέστε όποιο link θέλετε
29 Οκτωβρίου 2021 10:06
Instagram Stories: Τα links είναι διαθέσιμα πλέον σε όλους

Το Instagram επεκτείνει την αλλαγή στην ανάρτηση των links στα Stories. Αρχικά η εταιρία ξεκίνησε να αντικαθιστά το γνωστό swipe-up με τα link αυτοκόλλητα το καλοκαίρι. Τη δυνατότητα ανάρτησης link έως τώρα την είχαν λογαριασμοί Instagram με πάνω από 10.000 folowers. Πλέον αυτό το όριο καταργείται και κάθε account θα μπορεί να μοιράζεται στα Stories του links μέσω του link sticker.

Επιπλέον, τα αυτοκόλλητα με links θα επιτρέπουν στους viewers να απαντούν στο Story, κάτι που δεν ήταν εφικτό έως τώρα με το swipe-up.

Οι οδηγίες χρήσης είναι απλές. Απλά ετοιμάστε το story όπως κάνατε έως τώρα και επιλέξτε το αυτοκόλλητο LINK για να προσθέσετε το URL που θέλετε. Τοποθετήστε το αυτοκόλλητο όπου θέλετε και κάντε tap σε αυτό για να αλλάξετε χρώμα αν το επιθυμείτε. Αναρτήστε και όταν ο viewer πατήσει πάνω στο αυτοκόλλητο θα μεταφερθεί στη διεύθυνση που έχετε βάλει.

Το Instagram προειδοποιεί όμως πως νέοι λογαριασμοί ή λογαριασμοί που μοιράζονται επανειλημμένα ρητορική μίσους ή παραπληροφόρηση ή άλλο περιεχόμενο που παραβιάζει τους κανόνες, δε θα έχουν πρόσβαση στο link αυτοκόλλητο.