Το Galaxy Z Flip 3 είναι το αναδιπλούμενο τηλέφωνο που χωράει στην παλάμη σας  

Έρχεται βελτιωμένο σε σχέση με τον προκάτοχό του

Το Galaxy Z Flip 3 είναι το αναδιπλούμενο τηλέφωνο που χωράει στην παλάμη σας

Η Samsung παρουσίασε κατά τη διάρκεια του Galaxy Unpacked το “μικρό” αναδιπλούμενο τηλέφωνό της το οποίο χωρά εύκολα σε μια τσέπη ή στην παλάμη. Η Super AMOLED οθόνη της εξωτερικής πλευράς των 1.9 ιντσών και 60Hz είναι 4 φορές μεγαλύτερη από τον προκάτοχό του, προσφέροντας γρήγορη πρόσβαση σε ώρα, ειδοποιήσεις ή και προεπισκόπηση των selfies με τις κεντρικές κάμερες της συσκευής.

Με πιστοποίηση IPX8 μπορεί να αντέξει σε βάθος 1.5 μέτρου γλυκού νερού για έως και 30 λεπτά της ώρας. Η οθόνη είναι 6.7 ιντσών Dynamic AMOLED 2X προσαρμόσιμης ανανέωσης έως 120Hz με FHD+ (2640x1080) ανάλυση, ενώ εσωτερικά έχουμε Snapdragon 888, 8GB RAM, 128/256GB αποθηκευτικού χώρου και 3.300mAh μπαταρία.

Στις κάμερες έχουμε δύο των 12 MP, μία wide και μία ultrawide, ενώ η selfie είναι 10MP. Η Samsung έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο Flex Mode το οποίο είναι πρακτικά η τοποθέτηση του τηλεφώνου υπό γωνία για να μη χρειάζεται να το κρατάτε στο χέρι ή να το στηρίζετε κάπου όταν βγάζετε φωτογραφίες ή πραγματοποιείτε βιντεοκλήσεις.

Το Galaxy Z Flip 3 είναι διαθέσιμο για προπαραγγελίες σήμερα σε κρεμ, πράσινο, μωβ, μαύρο, γκρι, λευκό και ροζ χρώμα και θα βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων στις 27 Αυγούστου στα $999.