Το ρομπότ της Toyota ρίχνει τρίποντο από το κέντρο στους Ολυμπιακούς του Τόκιο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Και ρίχνει τέλεια βολές κλέβοντας με έναν δυστοπικό τρόπο την παράσταση
28 Ιουλίου 2021 11:51
Το ρομπότ της Toyota ρίχνει τρίποντο από το κέντρο στους Ολυμπιακούς του Τόκιο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Από την αναμέτρηση της Team USA με την Εθνική Γαλλίας για το Ολυμπιακό Τουρνουά Μπάσκετ του 2020 δεν έμεινε σαν highlight το γεγονός ότι οι Γάλλοι κατατρόπωσαν τους NBAers για πρώτη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες μετά το 2004, σπάζοντας το νικηφόρο σερί τους. Στο ημίχρονο του αγώνα την εμφάνισή του έκανε το ρομπότ που βάζει τρίποντα. Για όσους δεν ξέρουν, πρόκειται για τη νέα βερσιόν του πανύψηλου 2.07μ. ρομπότ της Toyota, το οποίο χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη είναι ακόμη πιο εξελιγμένο αυτή τη φορά. 

Το CUE 4, λοιπόν, άρχισε να ρίχνει βολές εντελώς χαλαρά για να...ζεσταθεί και μετά προχώρησε πίσω από τα 6.75μ. Όπως θα δείτε του παίρνει μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να στοχεύσει αλλά ρίχνει ένα τέλειο τρίποντο που αγκαλιάζει το δίχτυ. 

Όμως δε σταμάτησε εκεί και μετακινήθηκε στο κέντρο του γηπέδου, όπου πραγματικά έκλεισε τα στόματα και ευστόχησε σε ένα ακόμη εντυπωσιακό μακρινό καλάθι.

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο

 

Το CUE 4 είχε συμμετάσχει σαν...αθλητής και στο All-Star Game του 2020 της ιαπωνικής μπασκετικής λίγκας, εκεί όπου λόγω της ταχύτητας δεν ήταν τόσο εύστοχο, αλλά σίγουρα κατάφερε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.