One UI Watch: Το νέο λογισμικό της Samsung για smartwatches (ΕΙΚΟΝΕΣ+ΒΙΝΤΕΟ)

Σε συνεργασία με την Google
29 Ιουνίου 2021 10:15
One UI Watch: Το νέο λογισμικό της Samsung για smartwatches (ΕΙΚΟΝΕΣ+ΒΙΝΤΕΟ)

Η Samsung πραγματοποίησε ένα event στο πλαίσιο του Mobile World Congress, στο οποίο αποκάλυψε το νέο της λογισμικό που θα δούμε στα νέα της smartwatches. Το One UI Watch αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Google και βασίζεται στο Wear OS, ενώ ταυτόχρονα θα προσφέρει μία ενοποιημένη εμπειρία με τα Galaxy τηλέφωνα.

Καταρχάς, όταν εγκαθιστάτε κάποια εφαρμογή στο τηλέφωνό σας, η εφαρμογή θα εγκαθίσταται και στο smartwatch σας αυτόματα - αν είναι συμβατή για smartwatch. Επιπλέον, οι ρυθμίσεις του ρολογιού σας θα μοιάζουν πολύ περισσότερο με τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου σας προς ευκολία του χρήστη. Τα διαφορετικά ρολόγια θα συγχρονίζονται και στις δύο συσκευές, ενώ το ίδιο θα γίνεται και για τις επαφές που έχετε μπλοκάρει.

Χάρη στην υποστήριξη της Google, οι εφαρμογές που θα υπάρχουν διαθέσιμες θα είναι πολλές περισσότερες, καθώς θα μπορείτε να κατεβάζετε εφαρμογές απευθείας από το Play Store. Samsung και Google θα προσφέρουν ένα νέο εργαλείο σχεδιασμού watch face για τους Android developers.

Περισσότερες πληροφορίες θα έχουμε με την αποκάλυψη του επόμενου Galaxy Watch, πιθανώς τον Αύγουστο, στην παρουσίαση της Samsung για τα νέα foldables.