Ελένη Φουρέιρα: Η πρώτη Ελληνίδα ambassador του Spotify στην Times Square! (ΦΩΤΟ)

Είναι η νέα ambassador Ελλάδας και Κύπρου σε παγκόσμια καμπάνια της streaming υπηρεσίας
30 Απριλίου 2021 17:07
Ελένη Φουρέιρα: Η πρώτη Ελληνίδα ambassador του Spotify στην Times Square! (ΦΩΤΟ)

Το Spotify διεξάγει μια νέα παγκόσμια καμπάνια με τίτλο "EQUAL" η οποία γιορτάζει την ισότητα των δύο φύλων. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της εταιρίας που φυσικά προωθεί και μια αντίστοιχη playlist (διαφέρει ανά χώρα) όπου συμμετέχουν 35 καλλιτέχνιδες από 50 χώρες, των οποίων τα τραγούδια τους φυσικά συμπεριλαμβάνονται στις εν λόγω λίστες.

Ανάμεσά τους η δική μας Ελένη Φουρέιρα, η οποία αποτελεί την ambassador του Spotify σε Ελλάδα και Κύπρο και έγινε η πρώτη ελληνίδα καλλιτέχνιδα που φιγουράρει σε διαφημιστική πινακίδα στη φημισμένη Times Square της Νέας Υόρκης.

Το στιγμιότυπο μοιράστηκε η 34χρονη καλλιτέχνιδα στο Instagram της:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eleni Foureira (@foureira)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eleni Foureira (@foureira)

Άλλωστε η Φουρέιρα είναι η Νο.1 καλλιτέχνιδα σε streams σε Ελλάδα και Κύπρο στο Spotify ειδικά μετά την τεράστια διεθνής επιτυχία του τραγουδιού της "YAYO", το οποίο στην streaming υπηρεσία μετράει πάνω από 2.2 εκατομμύρια plays ενώ στο YouTube πάνω από 6.6 εκατομμύρια προβολές. 

Ακούστε την ελληνική βερσιόν της playlist παρακάτω, με εξώφυλλο την Φουρέιρα: 

 

Η παγκόσμια βερσιόν όπου ανάμεσα σε δεκάδες ξένα κομμάτια, περιλαμβάνονται οι ελληνικές εκπροσωπήσεις με το "YAYO" της Ελένης Φουρέιρα και το "Παλιόπαιδο" της Ζοζεφίν. 

 

Tags: