Αλλάζει ο ‘Κάδος Ανακύκλωσης’ και άλλα βασικά εικονίδια των Windows 10 (ΕΙΚΟΝΕΣ)  

Η Microsoft συνεχίζει την οπτική ανανέωση

Αλλάζει ο ‘Κάδος Ανακύκλωσης’ και άλλα βασικά εικονίδια των Windows 10 (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Το εγχείρημα οπτικής ανανέωσης των Windows 10 συνεχίζεται και μετά την ‘Έναρξη’ σειρά παίρνει τώρα ο File Explorer και γενικότερα τα βασικά εικονίδια του λειτουργικού συστήματος. Στο πλαίσιο αυτό θα αλλάξει η εμφάνιση του κάδου ανακύκλωσης, των φακέλων, τα εικονίδια των δίσκων και πολλά ακόμη.

Στην επίσημη ανακοίνωση της Microsoft, η Amanda Langowski του Windows Insider προγράμματος τονίζει:

Αρκετές αλλαγές, όπως ο προσανατολισμός των εικονιδίων των φακέλων και τα προεπιλεγμένα εικονίδια για τους διάφορους τύπους αρχείων, έχουν σχεδιαστεί ξανά για να υπάρχει μεγαλύτερη συνοχή μεταξύ των διαφόρων προϊόντων της Microsoft που εμφανίζουν αρχεία. Συγκεκριμένα, οι φάκελοι χρηστών ανώτατου επιπέδου, όπως η Επιφάνεια Εργασίας, Τα Έγγραφά μου, Οι Λήψεις μου και Οι Φωτογραφίες μου, έχουν νέα σχεδίαση που θα σας επιτρέπει να τα ξεχωρίζετε ευκολότερα με μια γρήγορη ματιά.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου, αφού η εταιρία σχεδιάζει πολλές ακόμη γενναίες σχεδιαστικές αλλαγές για τα Windows, αφού ομολογούμενους πολλές πτυχές του λειτουργικού συστήματος έχουν μείνει παγωμένες στο χρόνο. Περισσότερες πληροφορίες για τα υπόλοιπα σχέδια της εταιρίας αναμένεται να αποκαλυφθούν σύντομα, στο πλαίσιο ενός ειδικού event που φημολογείται πως ετοιμάζει η Microsoft.

Ακολουθεί το φωτογραφικό υλικό που δόθηκε στη δημοσιότητα.