Τώρα μπορείτε να κάνετε Rickroll τους πάντες σε 4Κ γιατί απλά έτσι

Η παλαιότερη ιντερνετική φάρσα έγινε remaster!
21 Φεβρουαρίου 2021 08:39
Τώρα μπορείτε να κάνετε Rickroll τους πάντες σε 4Κ γιατί απλά έτσι

To "Rickrolling" είναι από τις παλαιότερες ιντερνετικές φάρσες, που αρκετοί όσοι θα διαβάζετε αυτό το άρθρο ίσως να μην γνωρίζετε καν. Και είμαστε εντάξει με αυτό. Οι μόδες είναι για να αλλάζουν και το βιντεάκι από το "'80s hit" του Rick Astley έγινε ο ύμνος -ή και το ψωμοτύρι θα λέγαμε- των τρολλάδων στο ίντερνετ πριν από τουλάχιστον μια δεκαετία. 

Τώρα μάθαμε πως ένας χρήστης στο YouTube με τη βοήθεια ενός ΑΙ upscaling αλγορίθμου έφερε το "Never Gonna Give You Up" στο 2021. Όπως μεταδίδει το CNET, ο "Revideo" χρησιμοποίησε το Topaz Video Enhance για να κάνει remaster σε 4Κ ανάλυση και το RIFE για να το εξομαλύνει στα 60fps.

Δεν χρειάζεται να αναρωτηθείτε "γιατί" και "πώς". Απλώς μπόρεσε και το έκανε πραγματικότητα γιατί έτσι. Μπορεί ο συγκεκριμένος χρήστης να θέλει να κάνει ξανά μόδα το "rickrolling". Πάντως από το αποτέλεσμα έκανε πολύ καλή δουλειά, όπως θα δείτε παρακάτω. 

Το μόνο σίγουρο πλέον είναι πως απλά όσοι θα πέφτουν θύματα του Rickroll θα απολαμβάνουν και μια...αναβαθμισμένη εμπειρία. 

Tags: