Η νέα 98 ιντσών τηλεόραση της Samsung δεν είναι όσο ακριβή όσο θα περιμένατε

Τεράστια η διαφορά σε σχέση με πέρυσι
22 Ιουνίου 2023 00:04
Η νέα 98 ιντσών τηλεόραση της Samsung δεν είναι όσο ακριβή όσο θα περιμένατε

Η Samsung μόλις παρουσίασε μια νέα QLED 4K τηλεόραση 98 ιντσών (την 98Q80C) με τιμή σίγουρα την καθιστά ενδιαφέρουσα περίπτωση για τους λάτρεις των πολύ, πολύ μεγάλων οθονών. Πιο συγκεκριμένα, η τηλεόραση αυτή, η οποία πρόκειται να κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις αρχές του Ιουλίου, διατίθεται στη λιανική τιμή των €7.999.

Ναι, το ποσό παραμένει τεράστιο για τους περισσότερους καταναλωτές, αλλά η πτώση σε σχέση με τα κορυφαία μοντέλα του περασμένου έτους είναι πολύ μεγάλη, αφού συνήθως σε αυτές τις ίντσες οι τιμές ήταν εξωφρενικές.

Για την ιστορία, η περυσινή τηλεόραση Samsung QN100B Neo QLED, πάλι των 98 ιντσών, είχε αστρονομική τιμή της τάξης των 40.000 δολαρίων, περιορίζοντας το ενδιαφέρον μόνο στην αγορά προϊόντων πολυτελείας. Ακόμα και η G2 OLED τηλεόραση 97 ιντσών της LG, η οποία διαφημίστηκε ως εναλλακτική λύση, πωλούνταν στην τιμή των 25.000 δολαρίων, όντας και αυτή μακριά από μια mainstream επιλογή για περισσότερους καταναλωτές.

Το ολοκαίνουργιο αυτό 98 ιντσών μοντέλο είναι σίγουρα μια απροσδόκητη προσθήκη στη σειρά τηλεοράσεων της Samsung για το 2023, έχοντας τις ρίζες του στην μεσαίας κατηγορίας σειρά Q80C, αντί για την πιο premium QN90B. Ωστόσο, παρόλο που δεν διαθέτει την ανώτερη Mini LED τεχνολογία, αυτό που υπόσχεται και παραδίδει είναι μια τεράστιων διαστάσεων εμπειρία θέασης.

Η νέα αυτή τηλεόραση της Samsung, λοιπόν, παρουσιάζει μια πολλά υποσχόμενη στροφή προς μια νέα κατεύθυνση, αφήνοντας να εννοηθεί ότι οι πολύ μεγάλες τηλεοράσεις ενδέχεται να αρχίσουν να γίνονται πιο προσιτές στους καταναλωτές.

Tags: