Το Quick Share της Samsung έρχεται στα Windows

Η απάντηση στο AirDrop της Apple
13 Φεβρουαρίου 2021 10:57
Το Quick Share της Samsung έρχεται στα Windows

Ένα από τα πλεονεκτήματα του να έχει κανείς ένα iPhone και ένα Mac, είναι το AirDrop χαρακτηριστικό το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να μεταφέρουν εύκολα και ταχύτατα αρχεία από το τηλέφωνό τους στον υπολογιστή τους και το αντίστροφο. Η Samsung με την παρουσίαση του Galaxy S20 το 2020, εισήγαγε ένα παρόμοιο χαρακτηριστικό το οποίο ονόμασε Quick Share και επιτρέπει την εύκολη και γρήγορη ασύρματη μεταφορά αρχείων μεταξύ Samsung συσκευών.

Το Quick Share περιοριζόταν έως τώρα μόνο στις κινητές συσκευές, ωστόσο τώρα η Samsung ετοιμάζει την έλευσή του στα Windows 10 PCs, επιτρέποντάς σας να μεταφέρετε ασύρματα αρχεία από το κινητό σας στο PC σας με ταχύτητες Wi-Fi.

Το Quick Share το οποίο ήρθε πριν μερικούς μήνες στις Samsung συσκευές, σας επιτρέπει να μεταφέρετε γρήγορα φωτογραφίες, videos, έγγραφα και άλλα σε τηλέφωνα με Galaxy One UI 2. Χρησιμοποιώντας το quick share πλήκτρο, μπορείτε να μοιραστείτε περιεχόμενο με κοντινές συσκευές μέσω Wi-Fi Direct ή Bluetooth ή με συσκευές που υποστηρίζουν “Smart Things”. Η εφαρμογή έρχεται επίσης στα Windows 10 και φυσικά, θα βελτιώσει την εμπειρία διαμοιρασμού αρχείων μεταξύ Android και Windows 10 PC ακόμα περισσότερο.