Influencers θέλουν να δείξουν πόσο διάσημοι είναι βάζοντας το Verified Badge στο σπίτι τους

Το απόλυτο τρολάρισμα από καλλιτέχνη
04 Φεβρουαρίου 2021 10:50
Influencers θέλουν να δείξουν πόσο διάσημοι είναι βάζοντας το Verified Badge στο σπίτι τους

Ο ναρκισσισμός και η μεγαλομανία του ανθρώπου πολλές φορές δεν έχει όρια και μία φάρσα μίας καλλιτέχνιδος αποκαλύπτει αυτήν την αδυναμία του ανθρώπινου χαρακτήρα με τον καλύτερο τρόπο. Όλα άρχισαν όταν η Daniel Baskin έκανε τη βόλτα της στο San Francisco και πρόσεξε ένα σπίτι το οποίο είχε ένα οικόσημο που έμοιαζε αρκετά με το Verified Badge του Twitter. Δημιούργησε λοιπόν το website Bluecheckhomes.com στο οποίο προσφέρει το πολυπόθητο μπλε τικ στα σπίτια διασήμων έναντι $2.999.

Το μπλε verified badge στο σπίτι σας ενημερώνει αυτούς απ’ έξω πως είστε μία αυθεντική δημόσια φιγούρα.

Στην περιγραφγή του site αναφέρεται πως για να λάβει το σήμα, ο ιδιοκτήτης πρέπει να είναι influencer, μεγαλοστέλεχος επιχείρησης, αθλητής με μεγάλες συνεργασίες ή ηθοποιός με τουλάχιστον 5 αναφορές στο IMDB προφίλ του. Μάλιστα, αν κάποια στιγμή ο κάτοχος του σπιτιού δεν κατέχει αυτό το status πλέον, η εταιρία ισχυρίζεται πως θα έρθει και θα πάρει πίσω το verified οικόσημο…χωρίς επιπλέον χρέωση.

Η φάρσα όμως κατέληξε σε κάτι πολύ σοβαρό, αφού το site κατακλύστηκε από εκατοντάδες παραγγελίες, ενώ στο Twitter έφτασε σε χρόνο ρεκόρ τα 20.000 σχεδόν retweets. Αφού τόσοι πολλοί θεώρησαν πως πρόκειται για πραγματική εταιρία με πραγματικό προϊόν, η έκπληκτη Baskin αναγκάστηκε να αναρτήσει στο site πως πρόκειται για φάρσα για να σταματήσουν οι παραγγελίες.