Οι χρήστες iPhone θα μπορούν να παίζουν Xbox games το 2021

Έρχεται το cloud gaming σε περισσότερες συσκευές
12 Δεκεμβρίου 2020 10:21
Οι χρήστες iPhone θα μπορούν να παίζουν Xbox games το 2021

Οι iOS χρήστες θα μπορούν μέσα στο 2021 να παίζουν Xbox παιχνίδια στο iPhone τους μέσω της Xbox Game Pass Ultimate υπηρεσίας. Σύμφωνα με την Microsoft, η δυνατότητα αυτή θα έρθει την Άνοιξη του νέου έτους.

Την Άνοιξη του 2021 θα κάνουμε το επόμενο βήμα στο ταξίδι μας για να προσεγγίσουμε περισσότερους παίκτες σε όλο τον κόσμο, κάνοντας το cloud gaming του Xbox Game Pass Ultimate διαθέσιμο σε Windows PCs μέσω της Xbox εφαρμογής και του browser και σε iOS συσκευές μέσω του mobile web browser. Προσθέτοντας πάνω από ένα δισεκατομμύριο συσκευές στο οικοσύστημα του Xbox, οραματιζόμαστε μία ενιαία εμπειρία για όλους τους τύπους των παικτών. Είτε παίζετε Minecraft Dungeons με τους Xbox φίλους σας χρησιμοποιώντας τα touch controls ενός iPhone, είτε παίζοντας Destiny 2: Beyond Light σε ένα Surface Pro όταν έχετε ένα διάλειμμα μεταξύ των meetings. Όποια οθόνη και να διαλέξετε, θέλουμε να κάνουμε εύκολο να συνεχίσετε το παιχνίδι σας και να συνδέεστε με τους φίλους σας.

Η Microsoft προσπαθούσε εδώ και καιρό να βρει μία λύση για να παρακάμψει τις αυστηρές πολιτικές της Apple και να φέρει την xCloud game streaming πλατφόρμα της στις iOS συσκευές και η λύση του Safari φαίνεται να είναι μονόδρομος. Παρομοίως, και η GeForce Now υπηρεσία της NVIDIA λειτουργεί μέσω του Safari. Τον ίδιο δρόμο αναμένεται να ακολουθήσει και η Google για το Stadia.