Αυτό θα είναι το Samsung Galaxy S21 Plus (ΕΙΚΟΝΕΣ+ΒΙΝΤΕΟ)

Πλήρες τρισδιάστατο μοντέλο
02 Δεκεμβρίου 2020 10:39
Αυτό θα είναι το Samsung Galaxy S21 Plus (ΕΙΚΟΝΕΣ+ΒΙΝΤΕΟ)

Οι διαρροές για τα χαρακτηριστικά και την εμφάνιση της σειράς Galaxy S21 έχουν ήδη ξεκινήσει και τώρα το Pigtou σε συνεργασία με τον @xleaks7 μας προσφέρει τις πρώτες 3D απεικονίσεις της νέας ναυαρχίδας της Samsung.

Καταρχάς το Plus μοντέλο αναμένεται να έχει διαστάσεις 161x75x7.8mm, παρόμοιες με αυτές του Galaxy S20 Plus. Στο design δεν αναμένονται μεγάλες αλλαγές μεταξύ των μικρότερων και των μεγαλύτερων μοντέλων. Αυτή τη χρονιά όμως θα έχουμε επίπεδη οθόνη και όχι κυρτές πλευρές, ενώ οι κάμερες θα τοποθετηθούν πιο κοντά στο πλαϊνό μέρος της συσκευής. Αναμένονται τρεις κάμερες οι οποίες θα εξέχουν πολύ λιγότερο από το σώμα της συσκευής από τον προκάτοχό του.

Παραδοσιακά η Samsung αποκαλύπτει τα νέα της μοντέλα από την S σειρά κάθε Φεβρουάριο. Ωστόσο φέτος αναμένεται να κάνει την αποκάλυψη τον Ιανουάριο. Συνολικά αναμένονται τρία μοντέλα, το Galaxy S21, S21 Plus και S21 Ultra.

Ο γνωστός leaker Ice Universe, επιβεβαίωσε το design, εκτός από την μπροστινή πλευρά για την οποία οι δικές του πληροφορίες κάνουν λόγο για πιο παχύ bezel στο κάτω μέρος της οθόνης.