Εμφανίστηκε νέος μονόλιθος στη Ρουμανία και μάλλον κάποιος τρολάρει (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Μετακόμισε από τη Γιούτα των ΗΠΑ στην Ευρώπη;
01 Δεκεμβρίου 2020 10:54
Εμφανίστηκε νέος μονόλιθος στη Ρουμανία και μάλλον κάποιος τρολάρει (ΕΙΚΟΝΕΣ)

To μυστήριο του μονόλιθου παίρνει παγκόσμιες διαστάσεις καθώς μερικά 24ωρα από την εξαφάνισή του από την Γιούτα των ΗΠΑ, φαίνεται πως...μετακόμισε στην Ευρώπη. Τον γύρο του κόσμου κάνουν φωτογραφίες και βίντεο από έναν νέο "μονόλιθο" που εμφανίστηκε τώρα στη Ρουμανία και συγκεκριμένα στην πόλη Πιέτρα Νεμτ. 

Οι πληροφορίες που υπάρχουν μέχρι στιγμής λένε πως το μεταλλικό αυτό κατασκεύασμα ύψους περίπου 4 μέτρων, βρίσκεται στο σημείο εκείνο από τις 27 Νοεμβρίου και συγκεκριμένα κοντά στο φρούριο Petrodava Dacian ένα από τα παλαιότερα ιστορικά μνημεία της χώρας. Οι τοπικές αρχές δηλώνουν μπερδεμένες από την παράξενη εμφάνισή του, καθώς το σημείο αυτό αποτελεί αρχαιολογικός χώρος και για να τοποθετηθεί κάτι εκεί θα πρέπει να υπάρχει άδεια από το υπουργείο Πολιτισμού. 

Κάποιος κάνει πλάκα πλέον δεν εξηγείται αλλιώς, μιας και στον μονόλιθο της Ρουμανίας οι ατέλειες της μεταλλικής κατασκευής είναι εμφανείς. Αν θα παρατηρήσετε τις φωτογραφίες και το βίντεο παρακάτω, φαίνονται οι ενώσεις και τα παξιμάδια, ενώ υπάρχουν και ατέλειες στην επιφάνειά του.

Επομένως το σενάριο περί εξωγήινης παρέμβασης ή μια σειρά "κουμπιών" που θα αλλάξουν την ζοφερή πορεία του 2020 αποκλείεται πλέον.

Για την ιστορία, αυτό το κατασκεύασμα ονομάστηκε στο ίντερνετ σαν "μονόλιθος" όχι μόνο λόγω του σχήματος, αλλά γιατί θυμίζει αυτούς που υπήρχαν στην ταινία 2001: Η Οδύσσεια του Διαστήματος του Stanley Kubrick. Το μόνο σίγουρο είναι πως το μυστήριο γύρω από τους μονόλιθους γίνεται βαθύτερο. Για να δούμε που θα εμφανιστεί ο επόμενος...ίσως στον Όλυμπο;