Χωρίς Galaxy Note η Samsung το 2021;

Οι φήμες ολοένα και πληθαίνουν
24 Νοεμβρίου 2020 09:01
Χωρίς Galaxy Note η Samsung το 2021;

Φήμες από τον Αύγουστο ακόμα έκαναν λόγο για απόσυρση της Galaxy Note σειράς από τη Samsung για το 2021. Και ενώ αρχικά αντιμετωπίστηκαν με σκεπτικισμό, μιας και η Note σειρά είναι το “βαρύ χαρτί” της εταιρίας για το δεύτερο μισό της χρονιάς, οι φήμες άρχισαν σιγά-σιγά να πολλαπλασιάζονται.

Τώρα, τις φήμες υποστηρίζουν και αξιόπιστοι leakers όπως οι Max Weinbach και Ice Universe. Σύμφωνα με τον πρώτο, η παραγωγή της Samsung για το 2021 θα περιλαμβάνει μόλις δύο σειρές και πιο συγκεκριμένα, τέσσερις Galaxy S21 συσκευές και τρεις Galaxy Z συσκευές.

Γεννάται όμως το ερώτημα, τι θα γίνει με το S Pen, το χαρακτηριστικό που έκανε διάσημα τα Note. Σύμφωνα με τον Weinbach, τρεις είναι οι συσκευές που θα υποστηρίζουν S Pen. Το Galaxy S21 Ultra θεωρείται σίγουρο, ενώ κατά πάσα πιθανότητα οι άλλες δύο θα είναι τα αναδιπλούμενα τηλέφωνα της Samsung.

Όπως και να έχει, βρισκόμαστε ακόμα στο επίπεδο φημών, τις οποίες έχουν τροφοδοτήσει από τη μία η υποστήριξη S Pen από μη Note συσκευές και από την άλλη η παντελής έλλειψη πληροφοριών για οποιαδήποτε μελλοντική Note συσκευή.