Τα OnePlus Nord N10 και N100 θα πάρουν μόλις μία αναβάθμιση Android

Αλλάζει τακτική η OnePlus
13 Νοεμβρίου 2020 10:42
Τα OnePlus Nord N10 και N100 θα πάρουν μόλις μία αναβάθμιση Android

Η OnePlus αποφάσισε πριν λίγο καιρό να προσφέρει πιο budget επιλογές στη Nord σειρά, με τα OnePlus Nord N10 και N100. Ωστόσο, όπως μαθαίνουμε μισό μήνα μετά, τα δύο τηλέφωνα θα προσφέρουν μόλις μία Android αναβάθμιση.

Κι αν νομίζατε πως αυτό σημαίνει ότι θα πάρουν το Android 12 ξανασκεφτείτε το, μιας και τα τηλέφωνα φτάνουν στον καταναλωτή με το Android 10 του 2019. Επομένως, η μόνη αναβάθμιση που θα πάρουν θα είναι το Android 11.

Τα Nord N10 5G και N100 θα πάρουν μία μεγάλη Android αναβάθμιση και συνολικά δύο χρόνια αναβαθμίσεων ασφαλείας. Το σχέδιο για αυτές τις δύο συσκευές είναι σύμφωνο με τα στάνταρ της βιομηχανίας για smartphones σε πιο προσιτές τιμές. Όπως πάντα, θα συνεχίσουμε να ακούμε το feedback των χρηστών μας και ψάχνουμε τρόπους να βελτιώσουμε την software εμπειρία για όλες τις OnePlus συσκευές.

Να θυμίσουμε πως το 2018 η OnePlus είχε υποσχεθεί ίδιο επίπεδο υποστήριξης για όλες τις συσκευές της τότε, με δύο χρόνια Android αναβαθμίσεων και μία έξτρα χρονιά αναβαθμίσεων ασφαλείας. Δεσμεύτηκε δηλαδή για τρία χρόνια αναβαθμίσεων συνολικά που θα έρχονται κάθε δύο μήνες και άφησε να εννοηθεί πως αυτό θα είναι το στάνταρ της από εδώ και πέρα, φέρνοντας κύματα ενθουσιασμού στους fans της. Όντως, η υποστήριξη αναβαθμίσεων και το ελαφρύ λογισμικό της OnePlus ήταν το δυνατό χαρτί της εταιρίας στην ικανοποίηση των χρηστών και μένει να δούμε αν θα αλλάξει αυτό από εδώ και πέρα. Να σημειώσουμε πως το OnePlus Nord κοστίζει μόλις €50 παραπάνω και προσφέρει δύο χρόνια αναβαθμίσεων Android και τρία χρόνια αναβαθμίσεων ασφαλείας.

Tags: