Το Facebook Gaming προσφέρει πλέον δωρεάν game streaming 

Κάνει τα πρώτα του βήματα στο cloud game streaming

Το Facebook Gaming προσφέρει πλέον δωρεάν game streaming

Το Facebook ξεκινά τη δική του cloud gaming υπηρεσία, η οποία όμως είναι λίγο διαφορετική από αυτές της Microsoft και της Google, καθώς το Facebook θα επικεντρωθεί σε mobile games και όχι σε PC games. Η νέα υπηρεσία η οποία θα είναι προσβάσιμη από το Facebook Gaming, θα προσφέρει παιχνίδια άμεσα προσβάσιμα με ένα tap σε όλους τους διαθέσιμους τίτλους που μπορείτε να βρείτε εδώ. Δε χρειάζεται καμία εγκατάσταση ή controllers.

Υποστηρίζουμε free-to-play games τα οποία είναι ανθεκτικά στο latency, τουλάχιστον για αρχή. Δεν υποσχόμαστε 4K, 60fps για να μας πληρώσετε $6.99 το μήνα. Δεν προσπαθούμε να σας κάνουμε να αγοράσετε ένα κομμάτι hardware όπως ένα controller. – Jason Rubin, Αντιπρόεδρος VR Play, Facebook

Επιπλέον, υποστηρίζεται το cross-play, δηλαδή αν παίζατε την cloud έκδοση του παιχνιδιού μπορείτε να παίξετε με αυτούς που το έχουν εγκατεστημένο. Επίσης, αν αποφασίσετε να κατεβάσετε τελικά το παιχνίδι στο κινητό σας, η πρόοδος που είχατε κάνει στο cloud θα μεταφερθεί στην εφαρμογή.

Αν δε θέλετε να χρησιμοποιήσετε το δικό σας προφίλ, το Facebook σας επιτρέπει να διαλέξετε ένα όνομα παίκτη και ένα avatar για τα παιχνίδια σας.

Η υπηρεσία ξεκινά από σήμερα με beta στις ΗΠΑ και τα περισσότερα παιχνίδια περιλαμβάνουν κυρίως Android ports όπως το Asphalt 9 και το Mobile Legends: Adventure. Θα είναι διαθέσιμα στην Android εφαρμογή του Facebook και στο web, αλλά όχι στο iOS.

Δεν είμαστε στο iOS τώρα και αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα για εμάς. Μας έχουν απαγορέψει να μπορεί το Facebook να εκκινήσει τον browser και να παίξει κανείς το παιχνίδι.

0 comment(s)

End of content

No more pages to load