Αποκαλύφθηκε το HTC One M8

Η νέα ναυαρχίδα της HTC είναι πλέον γεγονός
25 Μαρτίου 2014 16:22
Αποκαλύφθηκε το HTC One M8

Τα leaks των προηγούμενων ημερών βγήκαν αληθινά και η HTC αποκάλυψε σήμερα το HTC One M8, τον διάδοχο ενός εκ των καλύτερων smartphones του 2013 με βάση τα βραβεία που κέρδισε από διάφορους οργανισμούς.

Ο Peter Chou, co-founder της HTC, ανέβηκε στη σκηνή και παρουσίασε το νέο smartphone της εταιρίας. Το νέο HTC One M8 είναι πλέον επίσημο και ήρθε με περισσότερα από 5 νέα χαρακτηριστικά από το full aluminum body, το HTC Sense 6 μέχρι και την μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Η νέα ναυαρχίδα της HTC είναι το πρώτο smartphone στο κόσμο με δύο κάμερες στο πίσω μέρος, μία 4MP με Ultrapixel τεχνολογία και μία η οποία συλλέγει πληροφορίες για το βάθος της φωτογραφίας έτσι ώστε ο χρήστης να είναι σε θέση να τροποποιήσει την εικόνα στη συνέχεια με διάφορα εφέ. Επιπροσθέτως, η ταιβανέζικη εταιρία θέλησε να προσφέρει μία πιο πλούσια εμπειρία στα μπροστινά ηχεία του διαδόχου του HTC One και το κατάφερε παραδίδοντας 25% πιο καθαρό και δυνατό ήχο μέσω της βελτίωσης της τεχνολογίας Boomsound.

Φυσικά, η εταιρία δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο HTC 6th Sense, όπως το αποκαλεί η ίδια, το οποίο θα έρχεται προεγκατεστημένο στο HTC One M8. Πρόκειται για την καινούργια έκδοση του Sense skin της HTC, ενός τροποποιημένου Android λειτουργικού το οποίο φέρνει πολλές νέες αλλαγές όπως περισσότερα gestures, καλύτερη διαχείριση πόρων κ.α. Το HTC One M7, Max και One Mini θα υποδεχθούν σύντομα το Sense 6.0 μέσω μελλοντικού update μέχρι το τέλος της άνοιξης.

Μία από τις μεγαλύτερες βελτιώσεις του HTC One M8 έχει να κάνει με την μπαταρία του τηλεφώνου. Το HTC One M8 προσφέρει μέχρι και 40% μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από το HTC M7 ενώ η ταιβανέζικη εταιρία ανακοίνωσε την ενσωμάτωση ενός power-saving mode μέσω του οποίου το τηλέφωνο θα μπορεί να βρίσκεται στο 5% ακόμα και για 15 ώρες σε standby mode. 

Το HTC One M8 είναι διαθέσιμο από σήμερα στα καταστήματα της Verizon στην Αμερική ενώ η νέα συσκευή της εταιρίας αναμένεται να κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του Απριλίου σε παραπάνω από 100 χώρες και 200 παρόχους κινητής τηλεφωνίας από όλο το κόσμο. Οι καταναλωτές θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο εκδόσεις: 16GB/ 32GB με υποστήριξη microSD καρτών μέχρι 128GB ενώ οι τρεις χρωματικές επιλογές θα είναι το γκρι, ασημένιο και χρυσό. 

Επίσημα χαρακτηριστικά του HTC One M8

Λειτουργικό σύστημα: Android με HTC Sense 6
Επεξεργαστής: Qualcomm Snapdragon 801 2.3GHz τετραπύρηνος
GPU: Adreno 330
Μνήμη RAM: 2GB
4G/ LTE
Οθόνη: 5 ίντσες, 1920×1080 pixels
Κάμερα: Ultrapixel και δεύτερη κάμερα Duo Camera
Μπροστινή κάμερα: 5 Megapixel
Ενσωματωμένη μνήμη: 16GB (10GB διαθέσιμα στον χρήστη)
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 128GB)
Wi-Fi, GPS/ Glonass, Bluetooth 4.0, micro USB, NFC, HTC BoomSound, Βαρόμετρο
Μπαταρία: 2600 mAh
Διαστάσεις: 146.36×70.6×9.35 χλστ.
Βάρος: 160 γρ.

 

Tags: