Μια γιγαντιαία φωτεινή σφαίρα είναι το πρώτο πλωτό Apple Store του κόσμου (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Τραβάει τα βλέμματα όλων στη μαρίνα της Σιγκαπούρης
26 Αυγούστου 2020 08:52
Μια γιγαντιαία φωτεινή σφαίρα είναι το πρώτο πλωτό Apple Store του κόσμου (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Μπορεί τα λιανικά καταστήματα της Apple τον τελευταίο καιρό να μην διανύουν την καλύτερη περίοδό τους λόγω του κορωνοϊού, όμως αυτό δεν σταματάει την εταιρία από το να ρίχνει λεφτά από την βαθιά τσέπη της για να ανοίξει πανάκριβα, μοναδικά και εξωφρενικά σε αρχιτεκτονική καταστήματα. 

Το νεότερο, λοιπόν, κατάστημα της Apple βρίσκεται στο λιμάνι της Σιγκαπούρης κοντά στις μαρίνες του και είναι μια γιγαντιαία σφαίρα. Αυτό που κλέβει τα βλέμματα των περαστικών και τους ωθεί να βγαίνουν σέλφι ή να το απαθανατίζουν είναι πως πρόκειται για το πρώτο πλωτό Apple Store του κόσμου

Στην ίδια περιοχή που ονομάζεται Apple Marina Bay Sands στεγάζεται ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο και θέρετρο και αποτελεί το τρίτο Apple Store της μεγαλούπολης. Το πρώτο άνοιξε το 2017 στο Orchard Road και το δεύτερο στο αεροδρόμιο "Jewel Changi", εκεί όπου υπάρχει και ο μεγαλύτερος εσωτερικός καταρράκτης του κόσμου.

Μπορεί την ημέρα να μοιάζει σαν ένα εξωγήινο σφαιρικό κατασκεύασμα ή διαστημόπλοιο βγαλμένο από ταινία επιστημονικής φαντασίας, όμως τη νύχτα φωτίζει με χιλιάδες χρώματα τη μαρίνα της Σιγκαπούρης με το εξωτερικό του κέλυφος. 

Αν και ακόμη δεν έχει ανοίξει επίσημα τις πόρτες του, η εταιρία του Κουπερτίνο επισημαίνει πως θα πληρεί όλες τις προδιαγραφές και τα μέτρα ασφαλείας ενάντια στον κορωνοϊό και έδωσε και ένα teaser στη δημοσιότητα:

Μάλιστα, η Apple το αποκαλεί ήδη ως "τον φάρο του κόλπου" και όχι άδικα.