Leaks του iPhone 12 Pro Max αποκαλύπτουν LiDAR και οθόνη 120Hz (ΒΙΝΤΕΟ + ΕΙΚΟΝΕΣ)

Παραμένει το notch
26 Αυγούστου 2020 09:20
Leaks του iPhone 12 Pro Max αποκαλύπτουν LiDAR και οθόνη 120Hz (ΒΙΝΤΕΟ + ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ο γνωστός για τις Apple διαρροές του, Jon Prosser, είχε στα χέρια του την επόμενη ναυαρχίδα της Apple και αποκαλύπτει αρκετές από τις λεπτομέρειες που περιμένουμε. Μέσω screenshots του τηλεφώνου και ενός σύντομου video, επιβεβαιώνει τελικά πως το iPhone 12 Pro Max θα έρθει με οθόνη 120Hz, διαψεύδοντας τις φήμες πως μία τέτοια οθόνη δεν ήταν δυνατόν να ενσωματωθεί στη συσκευή λόγω προβλημάτων στις αλυσίδες προμηθευτών.

Η συσκευή που είχε στα χέρια του ήταν ένα iPhone 12 Pro Max PVT (Production Validation Prototype) το οποίο είναι μία συσκευή η οποία βγαίνει από την πρώτη σειρά παραγωγής του τηλεφώνου στο εργοστάσιο και είναι ό,τι πλησιέστερο στο τελικό μοντέλο όσον αφορά το hardware και το software.

Στο μενού της κάμερας βλέπουμε δυνατότητα ενεργοποίησης των LiDAR χαρακτηριστικών, ενώ υπάρχει βελτιωμένο night mode, βελτιωμένη μείωση θορύβου της εικόνας, δυνατότητες zoom και άλλα modes video. Το δεύτερο screenshot επιβεβαιώνει την ύπαρξη των 120Hz στο ρυθμό ανανέωσης της οθόνης. Επειδή όμως δεν πρόκειται για το τελικό προϊόν, υπάρχει ακόμα μία μικρή περίπτωση η Apple να αποφασίσει να μην προχωρήσει με αυτό το ρυθμό ανανέωσης στο τελικό hardware.

Το notch θα παραμείνει στο ίδιο μέγεθος αλλά τα bezels θα μικρύνουν. Το Face ID θα λειτουργεί και υπό μεγαλύτερη γωνία, οι πλευρές του τηλεφώνου είναι επίπεδες αλλά το γυαλί έχει μία ελαφριά κυρτότητα.

Επίσημη ημερομηνία αποκάλυψης του iPhone 12 δεν έχουμε ακόμα, αλλά όλα συνηγορούν πως θα γίνει αργότερα τον επόμενο μήνα, με τα πρώτα μοντέλα να γίνονται διαθέσιμα για αγορά τον Οκτώβριο.

Tags: