Πλέον θα μπορείτε να τρέξετε εφαρμογές του Samsung τηλεφώνου σας από τα Windows 10

Έρχεται νέα αναβάθμιση από την Microsoft
23 Αυγούστου 2020 09:30
Πλέον θα μπορείτε να τρέξετε εφαρμογές του Samsung τηλεφώνου σας από τα Windows 10

Η συνεργασία Samsung-Microsoft φαίνεται πως καλά κρατεί, με τη δεύτερη να κυκλοφορεί νέα αναβάθμιση για την Your Phone εφαρμογή των Windows 10, η οποία θα υποστηρίζει το "τρέξιμο" εφαρμογών από τα Samsung κινητά στο PC σας. Όλα θα γίνονται ασύρματα και δε θα χρειαστεί καν να βγάλετε το κινητό από την τσέπη.

Να θυμίσουμε πως η εφαρμογή Your Phone επιτρέπει άμεση πρόσβαση σε ορισμένες λειτουργίες του Android τηλεφώνου σας από το Windows 10 PC σας. Έως τώρα υπάρχει η επιλογή λήψης ειδοποιήσεων, αποστολής μηνυμάτων, περιήγησης στις φωτογραφίες, αποδοχής κλήσεων και ελέγχου της οθόνης του κινητού από το PC. Πλέον όμως, θα μπορείτε να επιλέγετε την καρτέλα Apps, η οποία θα ανοίγει νέο παράθυρο εκτός της Your Phone εφαρμογής, από όπου θα ανοίγετε τις εφαρμογές σας όπως κάνετε και από το κινητό σας, χρησιμοποιώντας όμως τη μεγάλη οθόνη σας, το πληκτρολόγιο και το ποντίκι σας. Μάλιστα μπορείτε να καρφιτσώσετε τις εφαρμογές που χρησιμοποιείτε πιο συχνά στο Start Menu ή στην Taskbar.

Προϋπόθεση για να χρησιμοποιήσετε το νέο χαρακτηριστικό είναι να έχετε την τελευταία έκδοση Your Phone στο Windows 10 υπολογιστή σας και ένα Samsung τηλέφωνο με Android 9.0 και μεταγενέστερο. Υπολογιστής και τηλέφωνο πρέπει να βρίσκονται φυσικά στο ίδιο WiFi δίκτυο.