Τα Galaxy Buds Live φέρνουν active noise cancellation

Και μεγάλη μπαταρία
05 Αυγούστου 2020 17:58
Τα Galaxy Buds Live φέρνουν active noise cancellation

Τα “φασολάκια” της Samsung είναι πλέον επίσημα. Στο Unpacked event παρουσίασε τα νέα ασύρματα ακουστικά της με τον ιδιαίτερο σχεδιασμό τους υπό την ονομασία Galaxy Buds Live. Το κύριο χαρακτηριστικό των ακουστικών είναι το active noise cancellation, το οποίο λειτουργεί λίγο διαφορετικά εφόσον δεν υπάρχει φραγή στο ακουστικό κανάλι. Η εταιρία λέει πως τα ακουστικά είναι σχεδιασμένα για να κόβουν τις πολύ χαμηλές, διαρκείς συχνότητες, όπως τον ήχο του αεροπλάνου ή του τρένου, αφήνοντας να περνούν αυτές που θέλετε.

Τα ακουστικά διαθέτουν ηχεία 12mm και τρία μικρόφωνα. Τα δύο εξωτερικά εντοπίζουν την τοποθεσία του στόματος και από πού έρχεται η φωνή. Υπόσχονται 6 ώρες αναπαραγωγής με ενεργοποιημένο το ANC και 21 ώρες με τη θήκη. Χωρίς το ANC μιλάμε για 8 ώρες και 29 με τη θήκη. Διαθέτουν IPX2 πιστοποίηση, που σημαίνει ότι αντέχουν τον ιδρώτα έως ένα σημείο και μπορεί να μην αντέξουν τον ιδρώτα από μία εντατική γυμναστική σε μία ζεστή μέρα.

Θα είναι διαθέσιμα από τις 21 Αυγούστου σε χρώματα Mystic White, Mystic Black και Mystic Bronze. Η τιμή τους είναι στα €189.