Νέο βίντεο του Galaxy Note 20 Ultra δεν αφήνει τίποτα κρυφό για την παρουσίαση (ΒΙΝΤΕΟ)

Με “pointer” λειτουργία στο S Pen
09 Ιουλίου 2020 10:45
Νέο βίντεο του Galaxy Note 20 Ultra δεν αφήνει τίποτα κρυφό για την παρουσίαση (ΒΙΝΤΕΟ)

Μία μέρα μετά τις πρώτες πραγματικές φωτογραφίες του Galaxy Note 20 Ultra, ο ίδιος leaker έδωσε στη δημοσιότητα και ένα hands-on video της νέας ναυαρχίδας της Samsung που δεν αφήνει τίποτα κρυφό για την επίσημη παρουσίαση.

Στο video αποκαλύπτονται μικρές μόνο αλλαγές σε σχέση με το περσινό Galaxy Note 10. Το S Pen φιλοξενείται πλέον στην αριστερή πλευρά του τηλεφώνου αντί για τη δεξιά, ενώ πλευρά άλλαξαν και τα πλήκτρα. Η θήκη του S Pen όμως δεν είναι η μόνη αλλαγή, αφού και το ίδιο το S Pen απέκτησε μία νέα λειτουργία “pointer”, με την οποία πατώντας το πλήκτρο του stylus θα απεικονίζεται το pointer στην οθόνη του Note 10. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε το χρώμα της ένδειξης. Όσο για τα σενάρια χρήσης αυτού του χαρακτηριστικού, μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε την παρουσίαση της Samsung.

Επιπλέον, στο video διακρίνουμε πως το εξόγκωμα στο πίσω μέρος που στεγάζει τις κάμερες, έχει αυξηθεί σε μέγεθος από το Galaxy S20 Ultra. Στο software, το Galaxy Note 20 Ultra θα έρθει με την 2.5 έκδοση του OneUI. Δυστυχώς όμως δε διακρίνεται στο video αν έχουμε τελικά οθόνη 120Hz.