Το iPhone 12 Pro θα έρθει με 120Hz ProMotion οθόνη

Όλα όσα ξέρουμε ως τώρα για την επερχόμενη ναυαρχίδα της Apple
15 Μαΐου 2020 10:49
Το iPhone 12 Pro θα έρθει με 120Hz ProMotion οθόνη

Όλοι όσοι είδαν από κοντά τα 120Hz στην οθόνη του iPad Pro σίγουρα αναρωτήθηκαν πότε θα έρθει και στο iPhone. Μία σειρά διαρροών από το γνωστό leaker Max Weinbach κάνουν σχεδόν σίγουρη πλέον την έλευση των 120Hz στο iPhone. Σε συνεργασία με το YouTube κανάλι EverythingApplePro, αποκαλύπτει πως το iPhone 12 Pro θα έρθει με ProMotion οθόνη στα 120Hz, ενώ προσφέρει και αρκετές ψηφιακές απεικονίσεις της συσκευής.

Η πρόβλεψή του ενισχύεται και από το γεγονός πως το ίδιο υποστηρίζει ένας ακόμη γνώστης της βιομηχανίας, ο Mark Gurman του Bloomberg. Ο Weinbach δίνει περισσότερες πληροφορίες ισχυριζόμενος πως το refresh rate δε θα είναι στατικό και θα εναλλάσσεται μεταξύ 60Hz και 120Hz ανάλογα την εφαρμογή που εκτελείται, με σκοπό την καλύτερη διαχείριση της μπαταρίας.

Μιλώντας για μπαταρία, το κορυφαίο μοντέλο της iPhone 12 σειράς υποστηρίζει πως θα έχει μπαταρία 4.400mAh, σημαντική βελτίωση από το φετινό μοντέλο. Επιπλέον, θα περιλαμβάνει LiDAR κάμερα στην τετράδα των καμερών, ενώ θα μικρύνει σημαντικά το Face ID με αποτέλεσμα ένα μικρότερο notch. Στις κάμερες η πιθανότητα αισθητήρα 64MP φαίνεται να απομακρύνεται μιας και οι μηχανικοί δεν ήταν ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα. Ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί στις επιδόσεις χαμηλού φωτισμού. Τέλος, το periscope zoom αναμένεται να έρθει στο μοντέλο του 2022.