Η Microsoft παρουσίασε τα Surface Go 2 και Surface Book 3

Σημαντικά ισχυρότερες επιδόσεις από τους προκατόχους τους
07 Μαΐου 2020 09:34
Η Microsoft παρουσίασε τα Surface Go 2 και Surface Book 3

Η Microsoft μπαίνει στην αγορά tablet και laptop για το 2020 με δύο πολύ δυναμικές προτάσεις, αφού παρουσίασε τα νέα Surface Go και Surface Book.

Ξεκινώντας με το Surface Go 2, το tablet έρχεται με το αποσπώμενο πληκτρολόγιο του προσφέροντας οθόνη PixelSense 10.5 ιντσών, βελτιωμένη μπαταρία και 64% καλύτερες επιδόσεις από τον προκάτοχό του με τους 8ης γενιάς Intel Core M. Βάρος έχει δοθεί και στον ήχο εξαιτίας της αύξησης των τηλεδιασκέψεων μέσω πλατφορμών όπως το Microsoft Teams. Έτσι, συμπεριέλαβε διπλά μικρόφωνα Studio Mics με την ικανότητα να εξαλείφουν τον background θόρυβο και να ενισχύουν την καθαρότητα την ομιλίας. H 5MP κάμερα υπόσχεται καθαρό video ακόμα και σε χαμηλό φωτισμό.

Το Surface Go 2 θα είναι διαθέσιμο από τις 12 Μαΐου ξεκινώντας από την τιμή των $399.

Το Surface Book 3 τώρα απευθύνεται στους χρήστες που θέλουν μία πιο παραδοσιακή laptop χρήση. Προσφέρεται στις 13 ή στις 15 ίντσες, χρησιμοποιώντας τους 10ης γενιάς επεξεργαστής της Intel, ενώ υπάρχει και η επιλογή NVIDIA ή AMD GPU. Υποστηρίζουν έως 32GB RAM, φέρνοντας βελτίωση στις επιδόσεις σε σχέση με το Surface Book 2 έως και 50%, ενώ η βελτιωμένη μπαταρία τους αρκεί για 17.5 ώρες χρήσης.

Το Surface Book 3 θα διατεθεί στις 21 Μαΐου ξεκινώντας από τα $1.599.