Η Microsoft ετοιμάζει ειδικό event τον Σεπτέμβριο

Στο οποίο μάλλον θα δούμε νέες Surface συσκευές
19 Αυγούστου 2023 16:21
Η Microsoft ετοιμάζει ειδικό event τον Σεπτέμβριο

Η Microsoft έγινε γνωστό ότι ετοιμάζει ένα ειδικό event που θα πραγματοποιηθεί στις 21 Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη. Για την ώρα ο τεχνολογικός κολοσσός δεν αποκάλυψε καμία πληροφορία σχετικά με το ποιο θα είναι το περιεχόμενο της συγκεκριμένης εκδήλωσης, ωστόσο οι πρώτες προσκλήσεις σε διάφορα μέσα ενημέρωσης του εξωτερικού απεστάλησαν την περασμένη Πέμπτη. Περισσότερες λεπτομέρειες αναμένεται να ανακοινωθούν στο άμεσο μέλλον.

Πέρυσι, περίπου την ίδια χρονική περίοδο, τον Οκτώβριο, η Microsoft είχε πραγματοποιήσει ένα event ειδικά αφιερωμένο στα Surface προϊόντα. Εκεί παρουσίασε το Surface Pro 9, το Surface Laptop 5 και το Surface Studio 2 Plus. Αυτό έχει οδηγήσει σε εικασίες ότι το νέο αυτό event μπορεί να σχετίζεται με την αποκάλυψη κάποιων νέων Surface συσκευών για το 2023. Επιπλέον, υπάρχουν και φήμες για πιθανές εξελίξεις στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης. Εξάλλου, μέσα στους τελευταίους μήνες ο αμερικανικός κολοσσός επενδύει πολύ στον τομέα και έχει προσθέσει σχετικά χαρακτηριστικά στο πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge, στη μηχανή αναζήτησης Bing, ενώ ετοιμάζει και το Windows Copilot, που θα προσφέρει μια AI απευθείας ενσωματωμένη στα Windows.

Όπως φαίνεται, λοιπόν, ο Σεπτέμβριος διαμορφώνεται ως ένας κομβικός μήνας για την tech βιομηχανία. Παράλληλα με το επικείμενο event της Microsoft και η Apple ετοιμάζεται για τη δική της ετήσια παρουσίαση, η οποία αναμένεται να εστιάσει στη νέα γενιά των iPhone. Άλλοι κολοσσοί, όπως η Meta και η Google, αναμένεται επίσης να πραγματοποιήσουν αντίστοιχα events μέσα στην ίδια χρονική περίοδο.