Το νέο DJI Mavic Air 2 διαρρέει και αποκαλύπτονται σχεδόν όλα τα χαρακτηριστικά του

Επίσημη αποκάλυψη στις 27 Απριλίου
18 Απριλίου 2020 11:00
Το νέο DJI Mavic Air 2 διαρρέει και αποκαλύπτονται σχεδόν όλα τα χαρακτηριστικά του

Το Mavic Air της DJI που κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2018 ήταν ιδιαίτερα πετυχημένο σε πωλήσεις για ερασιτέχνες που δεν ήθελαν να δώσουν πολλά χρήματα για τα πιο επαγγελματικά drones της εταιρίας. Δυόμιση χρόνια σχεδόν μετά, η εταιρία είναι έτοιμη να παρουσιάσει το διάδοχό του και με ανακοίνωσή της στο Twitter γνωστοποίησε πως έρχεται στις 27 Απριλίου.

Ωστόσο δε χρειάζεται να περιμένουμε μέχρι τότε για να μάθουμε σχεδόν τα πάντα γύρω από το DJI Mavic Air 2, αφού μία διαρροή φωτογραφιών και του quick start manual αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες. Εμφανισιακά λοιπόν έχουμε ένα πολύ διαφορετικό drone από το πρώτο Mavic Air.

Το νέο Mavic Air 2 φαίνεται πως θα έχει μπαταρία 3.500mAh, αρκετά μεγαλύτερη από την 2.375mAh του πρώτου, με αποτέλεσμα η διάρκεια πτήσης να φτάνει τα 34 λεπτά. Το drone θα είναι ικανό για καταγραφή 4K video και φωτογραφίες 48MP, ενώ η μέγιστη ταχύτητά του θα είναι 68.4 km/h.

Θα υπάρχουν φυσικά μηχανισμοί αποφυγής εμποδίων και έξυπνα modes πτήσεων και πλήρης σταθεροποίηση κάμερας τριών αξόνων. Το νέο controller φαίνεται πως χρησιμοποιεί τεχνολογία OCUSYNCTM η οποία προσφέρει μετάδοση έως και 8km, με το video που μεταδίδεται από το drone στην DJI Fly εφαρμογή να έχει ανάλυση 1080p.

Tags: