Ψηφιακά όλα τα events της Microsoft μέχρι και τον Ιούλιο του 2021

Εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού
07 Απριλίου 2020 18:14
Ψηφιακά όλα τα events της Microsoft μέχρι και τον Ιούλιο του 2021

Όπως μεταφέρει το Verge, όλα τα εξωτερικά και τα εσωτερικά events της Microsoft θα έχουν μόνο ψηφιακή υπόσταση μέχρι τον Ιούλιο του 2021 εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, οι Microsoft MVPs έλαβαν την εξής ενημέρωση:

Υπό το πρίσμα των προκλήσεων που παρουσιάζει ο νέος κορωνοϊός, η Microsoft παρακολουθεί στενά την παγκόσμια κατάσταση όσο εξελίσσεται και επαναξιολογεί τη συνολική εταιρική της στρατηγική για τις προσωπικές εκδηλώσεις. Ως εταιρεία, η Microsoft αποφάσισε να μεταβιβάσει όλες τις εξωτερικές και εσωτερικές εκδηλώσεις σε μια ψηφιακή εμπειρία μέχρι και τον Ιούλιο του 2021.

Αξιοσημείωτο είναι επίσης πως φέτος η Microsoft σκοπεύει να φέρει στην αγορά το Xbox Series X. Είναι πρωτόγνωρο σε μια χρονιά που κυκλοφορεί νέα κονσόλα να βλέπουμε την εταιρία να μη συμμετέχει σε καμία εκδήλωση, καθώς οι παίκτες και τα δημοσιογραφικά μέσα είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τα νέα συστήματα πριν την κυκλοφορία τους σε αυτού του τύπου τα events.

Για την ώρα οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ψηφιακή αντικατάσταση των events που διοργανώνει η ίδια η Microsoft, οπότε δε γνωρίζουμε αν η εταιρία θα συμμετέχει σε εκδηλώσεις που διοργανώνουν τρίτοι, όπως η E3 και η Gamescom για το gaming. Το ρεπορτάζ του Verge σημειώνει βέβαια πως αυτό θα επηρεάσει και τα events τρίτων, όπως η CES και η Computex. Οπότε, αν πράγματι ισχύει αυτό, τα μαντάτα δεν είναι καλά για την Ε3 2021 που ήδη έχει κλειδώσει για τον Ιούνιο του επόμενου έτους.

Μόλις υπάρξουν νεότερα θα σας ενημερώσουμε.