Όταν το αφεντικό σου γίνεται...πατάτα στη βιντεοκλήση

Το tweet που έγινε viral
04 Απριλίου 2020 12:57
Όταν το αφεντικό σου γίνεται...πατάτα στη βιντεοκλήση

Με ολοένα και περισσότερες επιχειρήσεις να συνεχίζουν τη λειτουργία τους με τους υπαλλήλους να συνεχίζονται να εργάζονται από το σπίτι, άνθρωποι που δεν είναι τόσο σχετικοί με εφαρμογές βιντεοκλήσεων είναι η πηγή μερικών ευτράπελων. Πριν μερικές μέρες είχε γίνει viral ο ιερέας που ενεργοποίησε κατά λάθος τα φίλτρα προσπαθώντας να μεταδώσει μία λειτουργία μέσω livestream.

Το viral γεγονός της εβδομάδας έρχεται από τις ΗΠΑ, όπου η Lizet Ocampo κατά τη διάρκεια βιντεοκλήσης με τους υφισταμένους της, είχε τη μορφή…πατάτας.

Τη Δευτέρα το πρωί είχαμε το καθιερωμένο μας meeting και ως συνήθως ενεργοποίησα την κάμερα και με είδα ως πατάτα. Μπερδεύτηκα τόσο πολύ. Από όλα τα πράγματα που μπορούσα να είμαι, γιατί ήμουν πατάτα;

Η Ocampo δεν κατάφερε να απενεργοποιήσει το φίλτρο και συνέχισε το meeting ως πατάτα. Η μία εκ των συμμετεχόντων όμως αποφάσισε να πάρει το παρακάτω screenshot το οποίο μοιράστηκε στα social media και έγινε viral συγκεντρώνοντας σχεδόν 1 εκατομμύριο likes Και 221.000 retweets.

Έσεις έχετε βιώσει κάποιο ευτράπελο την τελευταία περίοδο κατά τη διάρκεια κάποιας τηλεδιάσκεψης στην εργασία σας; Μοιραστείτε το μαζί μας στα σχόλια ή κάντε μας tag στο Twitter αν έχετε κάποιο printscreen ή clip.

Tags: