Το MWC 2020 ακυρώνεται λόγω του κορωνοϊού 

Η απόφαση έρχεται αφού αρκετές εταιρίες αποσύρθηκαν

Το MWC 2020 ακυρώνεται λόγω του κορωνοϊού

Το μεγαλύτερο show smartphone συσκευών στον πλανήτη φαίνεται πως δε θα πραγματοποιηθεί φέτος και υπεύθυνος είναι ο κορωνοϊός. Η διοργανώτρια αρχή GSMA, με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε πως το MWC 2020 ακυρώνεται λόγω ανησυχιών για τον κορωνοϊό.

Από την πρώτη διοργάνωση του Mobile World Congress στην Βαρκελώνη το 2006, η GSMA έχει φέρει κοντά βιομηχανία, κυβερνήσεις, υπουργούς, νομοθέτες, δίκτυα και ηγέτες της βιομηχανίας από όλο το οικοσύστημα.

Λαμβάνοντας υπόψη το ασφαλές και υγιές περιβάλλον στη Βαρκελώνη και τη χώρα γενικότερα, η GSMA ακυρώνει το MWC Barcelona 2020 εξαιτίας της παγκόσμιας ανησυχίας για το ξέσπασμα του κορωνοϊού, ανησυχίες για τα ταξίδια και άλλες περιπτώσεις που κάνουν αδύνατη τη διοργάνωση του event από την GSMA.

Πέρυσι, πάνω από 100.000 άνθρωποι παρευρέθηκαν στο MWC 2019. Η απόφαση της GSMA ίσως να είναι μονόδρομος, αφού το MWC 2020 ήδη είχε χτυπηθεί από την απουσία μεγάλων εταιριών λόγω του κορωνοϊού και αν πραγματοποιούταν τελικά ίσως να μην είχε την αίγλη που θα επιθυμούσαν οι διοργανωτές.

0 σχολια