Το Internet αντιδρά στον ξαφνικό θάνατο του Kobe Bryant (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Αθλητές, ηθοποιοί και πολλοί ακόμη αποτίουν φόρο τιμής στον θρυλικό μπασκετμπολίστα
27 Ιανουαρίου 2020 09:24
Το Internet αντιδρά στον ξαφνικό θάνατο του Kobe Bryant (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Παγκόσμιο σοκ έχει προκαλέσει ο ξαφνικός θάνατος του θρυλικού μπασκετμπολίστα Κόμπι Μπράιαντ, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Κυριακής, αφού το ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε συνετρίβη. Μαζί με τον ‘Black Mamba’ έχασε τη ζωή της και η μόλις 13 ετών κόρη του Τζίτζι, καθώς και οι υπόλοιποι επτά επιβάτες.

Η είδηση προκάλεσε διαδικτυακό σεισμό, αφού εκατομμύρια fans έσπευσαν να ευχηθούν στην οικογένεια και να εκφράσουν τη λύπη τους. Μεταξύ άλλων δεκάδες αθλητές, ηθοποιοί και άλλες γνωστές προσωπικότητες προέβησαν σε δημοσιεύεις στα social media. Περισσότερες από 20 εκατομμύρια αναζητήσεις έγιναν μόλις στο Google των ΗΠΑ, ενώ και 13 εκατομμύρια tweets έγιναν σε λίγες ώρες.

Ο 'δικός μας' Γιάννης Αντετοκούνμπο φαίνεται να είναι συντετριμμένος από το θάνατο του Κόμπι, με τον οποίο και είχε προσωπική σχέση, αφού δούλεψε μαζί του πολλές φορές στο παρελθόν όπως το καλοκαίρι που μας πέρασε. Ο Greek Freak αντί για κάποια ανάρτηση αποφάσισε να κλείσει τους social media λογαριασμούς του στα Twitter και Instagram.

Παρακάτω θα βρείτε διάφορες δημοσιεύσεις από αθλητές του NBA, ποδοσφαιριστές, από τον gaming και τον τεχνολογικό κόσμο, τον 'δικό μας' Στέφανο Τσιτσιπά, καθώς και τις αναρτήσεις του πρώην και του νυν Προέδρου των ΗΠΑ.